Therapy Air Luchtreiniger kopen

Wil je graag een luchtreiniger kopen? Ontdek zeker de luchtreinigers van Therapy Air, luchtreinigers van Zwitserse kwaliteit.

Interesse in onze luchtreinigers? Twijfel niet en contacteer ons om je persoonlijke prijsofferte te ontvangen:

luchtreinigers therapy-air prijzen

Stap 1 van 2

Therapy Air Luchtreiniger kopen
Therapy Air Luchtreiniger kopen

Therapy Air luchtreiniger of luchtzuiveraar: betere luchtkwaliteit

De Therapy luchtreiniger is een veilige en natuurlijke manier om de lucht in uw huis te zuiveren. Het maakt gebruik van een gepatenteerd proces om verontreinigende stoffen en allergenen permanent uit de lucht te verwijderen.

De Therapy luchtreiniger is een effectieve manier om allergieën en astma-symptomen te verminderen. Het verwijdert ook huidschilfers van huisdieren, rook en andere verontreinigende stoffen uit de lucht.

De Therapy luchtreiniger is zeer geschikt om kinderen en ouderen met ademhalingsproblemen te helpen.

De lucht in uw huis moet schoon zijn en vrij van verontreinigende stoffen. Tegelijkertijd kan frisse lucht het ook gemakkelijker voor u maken om te ademen. Daarom is de Therapy Air luchtreiniger een uitstekend apparaat voor huiseigenaren met astma of andere ademhalingsproblemen.

De belangrijkste oorzaak van allergieën is droge, stoffige lucht vol pollen en chemicaliën. Met een luchtreiniger zoals Therapy Air verdwijnen veelvoorkomende allergenen zoals pollen, huidschilfers van huisdieren, stofmijt, schimmelsporen, bacteriën, rookdeeltjes en haarlak moleculen uit uw huis. Als deze deeltjes eenmaal weg zijn, kunnen ze je niet meer lastig vallen!

Er zijn veel verschillende manieren om luchtzuiveraars te gebruiken. U kunt ze bijvoorbeeld in uw slaapkamer gebruiken om u te helpen ’s nachts gemakkelijker te ademen. U kunt ze ook in de woonkamer gebruiken om het aantal allergenen in huis te verminderen of zelfs buiten op het terras.

Veel huiseigenaren met astma en allergieën maken nu gebruik van de luchtreiniger van Therapy omdat het een effectieve manier is om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren zonder chemicaliën, toxines of ontsmettingsmiddelen. Het regelmatig schoonmaken en luchten van kamers is niet voldoende als u voorgoed van deze deeltjes af wilt! De luchtreiniger van Therapy Air maakt gebruik van een technologie die de lucht helpt reinigen voor alle bewoners – of ze nu ademhalingsproblemen hebben of niet!

Luchtzuiveraars helpen de lucht gezond te houden door alle soorten verontreinigende stoffen in de lucht, bacteriën, schimmelsporen, stofmijt, huidschilfers van huisdieren en virussen te verminderen. Ze kunnen overal worden gebruikt – thuis, op kantoor of zelfs in de auto!

De Therapy luchtreiniger is een geweldige manier om verontreinigende stoffen en allergenen uit uw huis te verwijderen. Plus, het is zowel effectief als betaalbaar! Voor meer informatie over luchtzuiveraars en hoe ze werken, klik hier:

Gepatenteerde technologie

Therapy Air maakt gebruik van een gepatenteerde technologie om geurtjes te verminderen en de lucht vrij te houden van verontreinigende stoffen. Het is klinisch bewezen dat het veilig is voor mensen, planten, huisdieren en andere levende wezens. Als extra bonus vermindert het ook statische elektriciteit!

Voor het beste resultaat gebruikt u de luchtreiniger Therapy Air en een luchtverfrisser. U moet uw luchtreiniger altijd ongeveer een keer per maand schoonmaken om de lucht in uw huis fris en schoon te houden. Luchtverfrissers helpen geurtjes te verwijderen die zich na verloop van tijd kunnen ophopen.

Zorg goed voor uw luchtreiniger door hem schoon te houden, de filters te vervangen wanneer dat nodig is en alle ramen open te zetten om de lucht door het huis te verplaatsen wanneer dat mogelijk is.

Therapy Air Luchtreiniger kopen 2024 - Therapy Air Luchtreiniger kopen therapy air

Therapy Air Luchtreiniger kopen

Luchtreiniger tegen corona van Therapy Air

Luchtzuiveraar tegen coronavirus van Therapy Air. Als u op zoek bent naar een betrouwbare luchtreiniger om uw gezin te beschermen tegen de gevaren van het coronavirus, overweeg dan de luchtreiniger van Therapy Air. Dit apparaat is ontworpen om alle soorten luchtverontreinigende stoffen te verwijderen, inclusief virussen en bacteriën. Het heeft ook een actief koolfilter dat geuren en schadelijke gassen verwijdert. Dankzij de zeer efficiënte motor kan de Therapy Air luchtreiniger de lucht in uw huis of kantoor snel en effectief reinigen.

De Therapy Air luchtreiniger is een uitstekende keuze voor mensen met allergieën of andere ademhalingsproblemen. Het kan de luchtkwaliteit binnenshuis aanzienlijk verbeteren door schimmels, verontreinigende stoffen, stof, virussen, allergenen en chloordampen uit de lucht te verwijderen. Het toestel werkt zeer stil, zodat u het de hele nacht kunt laten draaien zonder gestoord te worden. Therapy Air is een familiebedrijf dat sinds 1995 gespecialiseerd is in luchtreinigers. Het bedrijf biedt een breed scala van producten aan, van luchtzuiveraars tot lucht ionisators tot luchtzuiveraars voor het hele huis.

Therapy Air is op diverse onafhankelijke beoordelingsportalen als een van de meest betrouwbare bedrijven beoordeeld. Veel klanten prijzen Therapy Air om de hoge kwaliteit en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Als u op zoek bent naar een nieuwe luchtreiniger, bent u bij Therapy Air aan het juiste adres!

Therapy Air Luchtreiniger kopen

10 redenen waarom een luchtzuiveraar goed is

1. Luchtzuiveraars verwijderen allergenen, stof en andere deeltjes uit de lucht

Luchtzuiveraars verwijderen allergenen, stof en andere deeltjes uit de lucht. Dit kan nuttig zijn voor mensen die last hebben van allergieën of astma. Door hun zeer efficiënte luchtfilters zijn luchtreinigers bijzonder geschikt voor mensen die in stedelijke gebieden wonen waar de luchtverontreiniging vaak moeilijk te controleren is.

2. Luchtzuiveraars kunnen u helpen gemakkelijker te ademen

Als iemand in uw gezin last heeft van allergieën of astma, kan een luchtzuiveringsinstallatie het ademen thuis vergemakkelijken. Een luchtreiniger vermindert allergenen en andere deeltjes die anders aandoeningen van de luchtwegen zoals sinusitis en bronchitis zouden kunnen verergeren. Dat betekent minder verstopte neuzen, keelpijn, vermoeide ogen, hoofdpijn, droge hoest, kriebel in de keel en jeukende uitslag – en een betere nachtrust!

3. Luchtzuiveraars hebben het vermogen om gevaarlijke verontreinigende stoffen in de lucht te verminderen

Een luchtreiniger heeft het vermogen om veel schadelijke verontreinigende stoffen in de lucht te verminderen, waaronder:

– Huidschilfers en haren van huisdieren
– Rook van tabaksproducten en koken
Fijn stof zoals pollen en stof
– Bacteriën en virussen bij gebruik met een HEPA filter

4. Luchtzuiveraars kunnen bijdragen tot schonere lucht voor kinderen

Omdat kinderen zoveel tijd thuis doorbrengen, zijn ze vatbaarder voor astma en allergieën veroorzaakt door verontreinigde binnenlucht dan volwassenen. Dit betekent dat het vooral belangrijk is te investeren in een luchtreiniger als er iemand in uw gezin is die lijdt aan aandoeningen van de luchtwegen. Het beste aan een luchtreiniger is dat hij allergenen vermindert zonder ozonafbrekende chemicaliën te gebruiken.

5. Luchtzuiveraars zijn ideaal voor moeilijk te reinigen ruimtes zoals scholen en kantoorgebouwen

Omdat luchtzuiveraars in zo korte tijd zoveel lucht kunnen filteren, zijn ze uiterst nuttig in openbare ruimten met veel mensen. Zelfs grote kantoorgebouwen of scholen kunnen baat hebben bij een luchtreiniger omdat deze de verontreinigende stoffen in de lucht vermindert die honderden personeelsleden of studenten tegelijk kunnen treffen. Om te illustreren hoe krachtig een luchtzuiveraar is, denk hier eens aan: Een Therapy Air Tower model kan meer dan 3000 vierkante meter binnenruimte per uur reinigen!

6. Luchtzuiveraars kunnen u helpen binnenshuis gemakkelijker te ademen, nu en in de toekomst

Net zoals u uw automotor regelmatig moet onderhouden om er zeker van te zijn dat hij goed loopt, moet u uw luchtreiniger om de 6 maanden een onderhoudsbeurt geven om er zeker van te zijn dat hij optimaal voor u werkt. Luchtzuiveraars moeten filters vervangen en af en toe gereinigd worden om ze efficiënt te laten werken wanneer ze nieuw zijn.

7. Er is geen reden om stinkende lucht in huis te hebben

Iedereen verdient frisse lucht! Als kamers muf of muf beginnen te ruiken, kan het tijd zijn voor een luchtreiniger. Een luchtzuiveraar verwijdert kwalijke geurtjes zodat u gemakkelijker kunt ademen, waar u ook bent – thuis of op het werk. Je kunt er zelfs een in elke kamer zetten om al je binnenruimtes schoon en fris te laten ruiken! Dit is vooral belangrijk tijdens het allergie seizoen, omdat ziektekiemen, stofdeeltjes, huidschilfers van huisdieren, geurtjes en andere verontreinigende stoffen die allergieën veroorzaken, zich snel kunnen ophopen en verspreiden.

8. Luchtzuiveraars zijn ideaal voor mensen die veel tijd binnenshuis doorbrengen

Hoewel luchtzuiveraars iedereen helpen gemakkelijker adem te halen, zijn ze vooral nuttig voor mensen die meer tijd binnenshuis doorbrengen dan buitenshuis. Mensen met ademhalingsproblemen hebben er veel last van wanneer zij van huis zijn, omdat de lucht buiten waarschijnlijk vuiler is dan binnenshuis. Als u thuis blijft, kunt u er niet omheen het vuil in te ademen, tenzij u een luchtzuiveraar hebt! En als warme binnenlucht opstijgt, kan deze zich op uw meubels afzetten of onder het plafond hangen, waar het moeilijker te detecteren is. Daarom is de beste plaats voor een luchtzuiveraar recht op uw hoogte – op een tafel of bureau in de buurt van waar u bent.

9. Luchtzuiveraars kunnen de binnenlucht kwaliteit in commerciële ruimten verbeteren

Net zoals een luchtreiniger helpt een huis schoon en fris te houden, zorgen ze ook voor gezonde lucht voor werknemers in grote kantoorgebouwen en industriële faciliteiten door ziektekiemen, stofdeeltjes en andere verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen. Therapy Air wordt zelfs regelmatig gebruikt in restaurants, fabrieken, ziekenhuizen en zelfs luchthavens om ervoor te zorgen dat de binnenlucht schoon blijft!

10. Kies een luchtreiniger met HEPA-technologie

Neem geen genoegen met minder als het gaat om rustig ademhalen! Er zijn veel verschillende soorten filters op de markt die u kunnen helpen gemakkelijker te ademen – maar ze werken niet allemaal naar behoren of leveren niet wat ze beloven. Daarom is het belangrijk om te investeren in een luchtreiniger met echte HEPA-technologie, wat staat voor High-Efficiency Particle Arrestance. Het gepatenteerde MEGAHEPA filter van Therapy Air vangt 99,97% van de deeltjes tot een grootte van 0,3 micron op – de grootte die uw longen niet aankunnen!

Therapy Air Luchtreiniger kopen 2024 - Therapy Air Luchtreiniger kopen luchtreiniger kopen

Therapy Air Luchtreiniger kopen

Waar moet je op letten als je een luchtreiniger koopt?

Als u een luchtreiniger wilt kopen, zijn er een paar belangrijke dingen waar u op moet letten. De eerste is de grootte van de luchtreiniger in verhouding tot de grootte van de kamer. U moet ook kijken naar het type filter dat wordt gebruikt en of het in staat is schadelijke gassen en deeltjes uit de lucht te verwijderen. Sommige luchtreinigers hebben ook een ingebouwde timer waarmee u het apparaat kunt uitschakelen als u niet thuis bent.

Als u verder onderzoek doet, zult u ontdekken dat er veel verschillende soorten luchtzuiveraars zijn. Elke luchtreiniger maakt gebruik van een ander filtratieproces om de lucht te reinigen. Sommigen maken gebruik van ionisatoren, anderen van HEPA-filters (High Efficiency Particle Air) en weer anderen van ozongeneratoren.

Ionisatoren kunnen nuttig zijn om geuren te verminderen, maar zij werken het best wanneer zij samen met een andere vorm van filtratie worden gebruikt. Ze zijn niet in staat grotere deeltjes of gassen zoals koolmonoxide op te vangen, waardoor ze een onbetrouwbare keuze zijn voor mensen met een allergie. Een HEPA-filter kan meer dan 99% van de allergenen in de lucht opvangen, waardoor het een goede keuze is als u huisdieren of kleine kinderen in huis hebt. Het helpt ook dat veel luchtzuiveraars worden geleverd met wasbare filters die het gemakkelijk maken het apparaat schoon te houden.

U moet ook kijken naar hoe gemakkelijk de luchtreiniger te onderhouden is. Sommige filters moeten om de paar maanden worden vervangen, terwijl andere tot een jaar zonder onderhoud kunnen. Uw budget zal ook een rol spelen bij uw beslissing – sommige hoogwaardige luchtreinigers kunnen meer dan 1000 dollar kosten, maar er zijn ook veel betaalbare apparaten voor minder dan 200 dollar.

Waar u op moet letten bij de aanschaf van een luchtreiniger hangt af van uw levensstijl en persoonlijke voorkeuren. Overweeg elk van deze factoren zorgvuldig voordat u uw aankoop doet, zodat u het juiste product voor u vindt.

Beste luchtreiniger

Er zijn tegenwoordig veel verschillende luchtzuiveraars op de markt, maar welke is het beste voor u? Dat hangt helemaal af van uw behoeften en wat u van een luchtreiniger verlangt.

Therapy Air is een geweldige luchtreiniger die u alle functies biedt die u nodig hebt. Het is een eersteklas luchtzuiveraar met drie jaar garantie en is gecertificeerd door de Asthma and Allergy Foundation of America.

Therapie luchtreinigers zijn geweldig omdat ze luchtfilters van hoge kwaliteit hebben die allergenen, geuren, verontreinigende stoffen en bacteriën kunnen verwijderen. Ze hebben ook ingebouwde luchtkwaliteit sensoren die u laten weten wanneer de luchtreiniger hard aan het werk is om de lucht in uw huis te reinigen. Therapy Air luchtreinigers werken stil op de laagste snelheidsstand zodat ze uw slaap niet verstoren. Bovendien kunt u de ventilatorsnelheid aanpassen als die te luid is voor uw slaapgewoonten.

Therapie luchtreinigers worden geleverd met drie verschillende soorten filters: Voorfilter, echt HEPA filter en nafilter van medische kwaliteit. Het voorfilter vangt grote deeltjes zoals stof, haren van huisdieren en pluizen op, zodat ze niet terug in de binnenlucht terechtkomen.

Het echte HEPA-filter vangt 99,97% van de kleinste deeltjes zoals pollen, schimmelsporen en huidschilfers van huisdieren. Het Medical Grade postfilter vangt ook de meeste huishoudelijke geuren op, zoals rook en kookluchtjes, maar het is speciaal ontworpen met actieve kool om vluchtige organische stoffen (VOC’s) te verwijderen. U kunt verwachten dat de luchtreiniger uw blootstelling aan deze schadelijke chemicaliën, die bekende carcinogenen zijn, vermindert.

Deze filters moeten om de drie maanden worden vervangen (of eerder als ze verstopt raken), dus zorg ervoor dat u extra filters bestelt bij de aankoop van uw luchtzuiveringsapparaat.

Therapy Air luchtreinigers zijn er in negen verschillende maten, variërend van 350 vierkante meter tot 2500 vierkante meter. Als u in een groter huis woont, zorg er dan voor dat u een luchtreiniger koopt met een grotere oppervlakte. Ze zijn er ook in twee verschillende kleuren: wit en zwart.

Naast het HEPA-filter hebben de Therapy Air luchtreinigers een extra nafilter van medische kwaliteit dat de meeste huisluchtjes en VOC’s opvangt. U kunt verwachten dat de luchtreiniger uw blootstelling aan deze schadelijke chemicaliën, die bekende carcinogenen zijn, vermindert.

De luchtreinigers van Therapy Air zijn er in negen verschillende maten, variërend van ruimten van 350 m² tot ruimten van 2.500 m². Als u in een groter huis woont, kunt u beter een luchtreiniger met een groter oppervlak kopen, zodat hij alle lucht in uw huis reinigt.

Deze luchtreinigers zijn ook Energy Star-gecertificeerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat ze niet alleen uw lucht zullen zuiveren en het gehalte aan allergenen en verontreinigende stoffen in de lucht zullen verminderen, maar dat ze daarbij ook niet al te veel energie zullen verbruiken. Therapy Air is een geweldige luchtreiniger die alles biedt wat u nodig hebt om uw allergie symptomen te verlichten en het allergeen niveau in uw huis tijdens het allergie seizoen te verlagen.

5 stappen om de luchtreiniger schoon te maken

De eerste stap is het verwijderen van het buitenfilter. Dit is meestal gemaakt van een netachtig materiaal dat met warm water en afwasmiddel kan worden gewassen. Laat het volledig drogen alvorens het terug te plaatsen.

De tweede stap is het verwijderen van het interne filter. Dit is gewoonlijk een papierachtig materiaal waarvan de vezels zichtbaar zijn. Het kan in koud water worden gewassen en aan de lucht gedroogd, maar zorg ervoor dat het geen klontjes of kreukels heeft als je het er weer in stopt.

Stap drie is voltooid wanneer u het hele gebied van de luchtreiniger hebt gestofzuigd. Wees voorzichtig dat u geen plastic onderdelen beschadigt; gebruik indien nodig zachte kracht op gevoelige plaatsen.

De vierde stap is het stof uit alle kieren en hoeken te verwijderen, vooral daar waar uw hoofd tijdens de slaap rust, waar u tijdens het slapen het meest ademt.

Zorg er tenslotte voor dat beide filters en alle andere verwijderbare onderdelen zijn vervangen.

Therapy Air Luchtreiniger kopen

Waar is de beste plaats voor een luchtzuiveraar?

Bij de installatie van een luchtzuiveringsinstallatie moet met veel factoren rekening worden gehouden. De eerste factor is de grootte van de kamer. Luchtzuiveraars zijn er in verschillende maten. Zorg er dus voor dat u een luchtreiniger kiest die geschikt is voor de grootte van de kamer.

Een andere factor om te overwegen is het type luchtreiniger. Sommige luchtzuiveraars zijn ontworpen voor specifieke doeleinden, zoals allergieën of huisdieren. Zorg ervoor dat u een luchtreiniger kiest die het best bij uw behoeften past.

Denk tenslotte na over waar de luchtreiniger zal worden geïnstalleerd. De beste plaats voor een luchtreiniger is dicht bij een deur of raam, zodat frisse lucht de kamer in kan stromen. Luchtzuiveraars kunnen ook in het midden van een kamer of in de buurt van de bron van de verontreiniging (b.v. in de slaapruimte van een huisdier) worden geïnstalleerd.

Luchtzuiveraars zijn nuttig voor iedereen en kunnen overal worden geplaatst. Het is echter het beste om een luchtreiniger in de buurt van deuren en ramen te installeren, zodat verse lucht van buitenaf in de kamer kan circuleren. Luchtzuiveraars werken het best als er verse lucht van buiten naar binnen stroomt.

Luchtzuiveraars zijn er in verschillende maten. Zorg er dus voor dat u een luchtreiniger kiest die geschikt is voor de grootte van de kamer. Dit is vooral belangrijk als u uw luchtreiniger binnenshuis wilt gebruiken. Voor grote kamers moet u een luchtreiniger kiezen met een hoge reinigingscapaciteit (of CADR) en een lange filterlevensduur.

Er zijn verschillende soorten luchtzuiveraars, afhankelijk van wat u de lucht wilt reinigen. Allergeen verwijderaars verwijderen verontreinigende stoffen zoals pollen en huidschilfers van huisdieren, terwijl geur verwijderaars onaangename geurtjes verwijderen. Afhankelijk van wat u de lucht wilt reinigen, is er een specifiek type luchtreiniger dat het best aan uw behoeften voldoet.

Bedenk waar de luchtreiniger zal worden geïnstalleerd. De beste plaats voor een luchtreiniger is dicht bij een deur of raam, zodat frisse lucht de kamer in kan stromen. Luchtzuiveraars kunnen ook in het midden van een kamer of in de buurt van de bron van de verontreiniging (b.v. in de slaapruimte van een huisdier) worden geïnstalleerd.

Luchtzuiveraars zijn nuttig voor iedereen en kunnen overal worden geplaatst. Als u uw luchtreiniger echter binnenshuis wilt gebruiken, raden wij u aan een luchtreiniger te kiezen met een hoge reinigingscapaciteit (of CADR) en een lange filterlevensduur voor grote kamers. Er zijn ook verschillende soorten luchtzuiveraars, afhankelijk van wat u de lucht wilt laten reinigen. Allergeen verwijderaars verwijderen verontreinigende stoffen zoals pollen en huidschilfers van huisdieren, terwijl geur verwijderaars onaangename geurtjes verwijderen. Afhankelijk van wat u de lucht wilt reinigen, is er een bepaalde luchtreiniger die het best aan uw behoeften voldoet.

5 redenen waarom een luchtzuiveraar goed is

Luchtzuiveraars verwijderen allergenen, stof en andere deeltjes uit de lucht. Dit kan nuttig zijn voor mensen die last hebben van allergieën of astma.

Luchtzuiveraars helpen de luchtkwaliteit te verbeteren. In gebieden waar de luchtkwaliteit slecht is, kan een luchtzuiveringsinstallatie helpen deze te verbeteren.

Luchtzuiveraars kunnen de hoeveelheid verontreinigende stoffen in de lucht verminderen. Verontreinigende stoffen kunnen een aantal gezondheidsproblemen veroorzaken, dus is het belangrijk de hoeveelheid ervan te verminderen.

Luchtzuiveraars verwijderen rook en geuren uit de lucht. Dit is vooral nuttig voor mensen die in gebieden wonen waar veel gerookt wordt.

Luchtzuiveraars zijn een goede manier om de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren en uw gezin gezond te houden.

Therapy Air Luchtreiniger kopen 2024 - Therapy Air Luchtreiniger kopen waarom een luchtreiniger goe dis

Therapy Air Luchtreiniger kopen