Therapy Air ION luchtreiniger

Therapy Air ION luchtreiniger

Zoekt u de beste luchtreiniger? Onze Therapy Air ION luchtreiniger is een schitterend model! Ontdek nu de unieke luchtreinigers van Therapy Air van Zwitserse kwaliteit.

Vraag meer informatie, advies en prijzen aan van onze luchtzuiveraars en luchtreinigers:

Luchtreiniger - Therapy Air ION luchtreiniger

Stap 1 van 2

Therapy Air ION luchtreiniger

Therapy Air ION luchtreiniger

Therapy Air ION: de voordelen van een luchtreiniger

Het slimme inzicht van Zepter International was het combineren van de effectiviteit van de speciale filters met de eigenschappen en de rol gespeeld door de negatieve ionen.


Luchtreiniger Therapy Air - Allergie Rook - Therapy Air ION luchtreiniger

Therapy Air ION luchtreiniger


In de natuur worden negatieve ionen geproduceerd door het loslaten en verbinden van elektronen aan neutrale deeltjes in de lucht.

De Therapy Air® ION ionisator maakt negatieve ionen op basis van hetzelfde principe: een negatieve elektrode produceert een negatieve spanning, de ontlading tussen de twee elektroden vormt elektriciteit en de moleculen tussen de polen krijgen een negatieve lading.

Negatieve ionen kunnen positieve ionen en de schade die deze kunnen aanrichten, neutraliseren en hierdoor de bio-energetische velden opnieuw in evenwicht brengen. Dit levert een consequente verbetering op van alle lichaamsfuncties en energie.

Filters luchtreiniger Therapy Air - Therapy Air ION

Filters luchtreiniger Therapy Air ION

Therapy Air ION maakt ongeveer 220.000 ionen per cm3 aan in turbo-modus, dit is dubbel zoveel lucht als in de gezondst mogelijke omgevingen zoals in de buurt van een grote waterval. Dankzij de dubbele werking van enerzijds de filters en anderzijds de negatieve ionen, zal de Zepter Therapy Air ION uw huis heel snel omtoveren in een echt “verse lucht”-resort. U zal pure lucht inademen die werd verrijkt met negatieve ionen en de fysieke en mentale gezondheid van uw familie zal van deze grote voordelen genieten.

Negatieve ionen dragen bij tot het volgende:


 • Verhogen van fysieke energieniveaus.
 • Verhoogde bloedcirculatie.
 • Verhoogde stofwisseling.
 • Boosten van het immuunsysteem van het lichaam.
 • Voorkomen van vele ziekten.
 • Verlichten van de symptomen van allergieën, astma en luchtwegaandoeningen.
 • Versnellen van het herstelproces.
 • Verminderen van hoofdpijn.
 • Neutraliseren van de gevolgen van stress.
 • Helpt bij het verminderen van angsten en depressie.
 • Zal u opkikkeren.
 • Helpt om beter te slapen.
 • Verminderen van de gevaarlijke gevolgen van stress.
 • Verjongt het lichaam.
 • Helpt beter te concentreren en verbetert het geheugen.
 • Stimuleert creativiteit en geestelijke kracht.

luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs


Therapy Air ION van Zepter International is het krachtige apparaat zonder bijwerkingen en levert de meest effectieve en moderne oplossing in uw zoektocht naar gezuiverde lucht. Het biedt de oplossing voor enkele van de grootste problemen die een gevolg zijn van onze moderne levensstijl, zoals een omgeving die steeds meer ziekten uitlokt, chronische griepachtige omstandigheden, luchtvervuiling en gezondheidsrisico’s binnenshuis die allergieën, luchtwegaandoeningen, hartaandoeningen en kanker kunnen veroorzaken.

We hebben nu allen de mogelijkheid om van dit apparaat te genieten: individuele klanten kunnen er een in hun eigen huis of op kantoor plaatsen. Modeliefhebbers zullen dit geavanceerde apparaat niet willen missen, barmannen en restaurateurs kunnen aan hun klanten een bijkomende reden bieden om bij hen langs te komen.

Therapy Air ® ION is een heel modieus, decoratief item. Het past perfect thuis of op kantoor en is onmisbaar bij het bestrijden van allergieën of astma.

Hetzelfde geldt voor de werkomgeving, drukbezochte gebieden, restaurants, fitnessruimtes, bioscopen en elke plaats waar mensen samenkomen, leven, eten en werken. Bovenal is het ideaal voor bij u thuis waar u en uw familie het meeste tijd doorbrengen.

Dit is een professIONeel apparaat voor thuisgebruik en het ziet er beter uit dan u kon hopen.

Adem diep in en kijk ernaar.

Therapy Air ION.


7 Redenen om luchtreiniger aan te schaffen

Luchtreiniger aanschaffen

Heeft u het gevoel dat luchtzuiveraars tegenwoordig steeds populairder worden? De kans is groot dat je het aan al je vrienden kunt vragen en dat minstens één van hen zweert bij zijn of haar luchtreiniger. Maar is het wel een slimme aankoop, vooral als je in een kleine ruimte woont? Voor veel mensen kan een luchtreiniger gemoedsrust geven, het lijden aan allergieën verlichten en zelfs de kans op een astma-aanval verkleinen.

Luchtreinigers zijn ontworpen om deeltjes zoals stof, pollen, schimmels, huidschilfers van huisdieren en andere allergenen die de ademhalingswegen van een persoon kunnen aantasten, op te vangen. Een luchtreiniger trekt de vervuilde lucht naar binnen, filtert de lucht door de deeltjes op te vangen en duwt de schone lucht weer naar buiten.

Ontdek zeven goede redenen waarom u er een zou moeten aanschaffen voor uw kleine leefruimte.

1. U bezit huisdieren 

U houdt van uw pelsbaby’s, maar dat betekent niet dat u ook moet houden van alle huidschilfers en vacht die ze overal achterlaten. Door regelmatige bewegingen in huis kunnen de huidschilfers en vacht van uw huisdier omhoog worden geschopt en overal rondzwerven. Luchtfilters zijn ontworpen om de huidschilfers van huisdieren in uw lucht schoon te maken en te filteren, zodat u en uw gasten rustig kunnen ademhalen.

Info: Ontdek de design infraroodcabines van X-Trend


Therapy Air ION

Therapy Air ION


2. U heeft kinderen

Wist u dat kinderen gevoeliger zijn voor de gevolgen van luchtvervuiling? De allergieën en/of astma van een kind kunnen worden versterkt of zelfs geactiveerd door de luchtdeeltjes in uw huis. Of u nu kinderen heeft, van plan bent om kinderen te krijgen, of gewoon de leuke oom of tante bent waar kinderen graag tijd mee doorbrengen, een luchtreiniger is een geweldige investering voor uw huis.

3. Uw medebewoner is een roker

Blootstelling aan passief roken kan talloze risico’s voor uw gezondheid veroorzaken, dus als u uw partner of huisgenoot niet kunt laten stoppen met roken (of op zijn minst kunt overwegen om buiten te gaan roken), koop dan een luchtreiniger met een HEPA-filter (high-efficiency particulate air). HEPA-filters zijn ontworpen om zeer fijne deeltjes uit te filteren, en zijn vooral efficiënt om je te beschermen tegen rook.

4. Je wordt wat ouder

Net zoals kinderen vatbaarder zijn voor deeltjes in de lucht, zijn oudere mensen dat ook. Als ons lichaam ouder wordt, kan het niet meer alles verwerken en uitfilteren zoals vroeger. U kunt de kwaliteit van uw ademhaling op peil houden door een luchtzuiveraar in uw kleine ruimte te plaatsen.

5. Je hebt last van pollen

Allergieën als geheel zijn nooit aangenaam, maar vooral tijdens de wisseling van de seizoenen wanneer pollen lijkt te zijn in de lucht in een hoger tempo. Het maakt niet uit of u uw ramen gesloten houdt of snel bent bij het sluiten van uw deur om de pollen buiten te houden. Pollen van bloemen, bomen en grassen kunnen zich hechten aan uw schoenen en kleding, samen met uw huisdieren, en toch in uw huis terechtkomen.

6. Luchtwegen problemen

Als je ademhalingsproblemen hebt, zoals astma of COPD, kan een luchtreiniger helpen de veelvoorkomende triggers te verwijderen, zoals droge huidcellen, stof, parfums, vuil of schoonmaakmiddelen, en jezelf een betere kans geven om aanvallen in je huis te voorkomen.


luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs


7. U woont in een eerder klein appartement

Als je momenteel in een kleine ruimte woont die muren deelt met andere bewoners, kun je er alles aan doen om je lucht zo schoon mogelijk te houden, maar geuren en andere luchtverontreinigende stoffen kunnen door muren sijpelen of onder deurnaden omhoog waaien. Door een luchtreiniger toe te voegen kunt u voorkomen dat u last krijgt van de gewoonten van uw buren.


Luchtzuiveraars

Wanneer u beslist hoe u een luchtreiniger voor uw huis kiest, is het belangrijk om te bepalen waar in uw huis u deze wilt plaatsen. Gaat het in de woonkamer, slaapkamer, kantoor, etc? De reden dat u eerst wilt bepalen in welke kleine ruimte hij komt, is dat elke luchtreiniger een maximale ventilatie heeft. Dit betekent dat elke luchtreiniger slechts een bepaalde hoeveelheid vierkante meter kan zuiveren.

Als je eenmaal de kleine ruimte hebt gevonden waar je hem wilt plaatsen, meet dan de vierkante meters op. Ga dan op onderzoek uit en let op de productinformatie die de minimale hoeveelheid ventilatie aangeeft die nodig is om uw ruimte met succes te zuiveren.

Filters regelmatig vervangen

Als u eenmaal de luchtreiniger heeft gevonden die geschikt is voor uw kleine ruimte, zorg er dan voor dat u het advies van de fabrikant leest over wanneer u de filters moet vervangen. Hoewel de meerderheid van hen zegt om uw filters elke 30-60 dagen te vervangen, kent u uw ruimte beter dan zij doen.

Zorg ervoor dat u rekening houdt met:

– De grootte van de ruimte

– De huidige luchtkwaliteit binnen

– De tijd van het jaar (de lente is het slechtste seizoen voor allergieën)

– Het aantal huisdieren in huis

Luchtreinigers zijn er in verschillende maten en zijn in staat om verschillende gebieden te bestrijken. Als u op zoek bent naar een luchtreiniger voor uw kleine leefruimte, is een persoonlijke en draagbare luchtreiniger een goede optie om kleine gebieden te bestrijken.


Therapy Air ION

Therapy Air ION


Beste luchtreiniger kopen

Een luchtreiniger kopen? 5 zaken die de Therapy Air ION luchtreiniger uniek maken

Het komt u ongetwijfeld bekend voor.

U komt uw huis binnen en merkt plots dat er een benauwde lucht hangt.

Een soort stank en u weet niet precies waar het vandaan komt.

Als u daar lang in verblijft is dat zeer onaangenaam.

Niet alleen voor uw gemoedstoestand, maar ook voor uw gezondheid.

Dat is natuurlijk zeer jammer, want een gezonde omgeving is belangrijk om in te wonen.

U bent immers vaak in een woning te vinden.

Het is een locatie waar u veel tijd in besteed.

Daarom is het ook van belang dat de lucht daarin gezond is.

Maar hoe voor gezonde lucht zorgen?

Een goede manier om uw lucht gezond te houden is door het aanschaffen van een luchtreiniger.

Natuurlijk moet deze luchtreiniger dan wel van goede kwaliteit zijn, anders heeft het geen zin om de luchtreiniger aan te schaffen.

Een kwalitatieve luchtreiniger is de luchtreiniger van Therapy Air.

Het aanschaffen van deze luchtreiniger heeft veel voordelen.

Niet alleen voor u, maar ook voor uw huis in het algemeen.

Met deze luchtreiniger kunt u op de lange termijn genieten van zeer gezonde lucht in een gezonde omgeving.

In dit artikel behandelen we 5 zaken waarom een luchtreiniger van Therapy Air uniek is.


luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs


1: U kunt binnen blijven roken met een luchtreiniger

Bent u een verstokte roker?

In dat geval is het natuurlijk ideaal om uw sigaretten in huis te blijven roken.

Veel mensen hebben daar echter iets op tegen, omdat het erin resulteert dat de lucht een stuk onaangenamer wordt.

Bovendien kunnen mensen het benauwd krijgen.

Dit kan bijvoorbeeld erg frustrerend zijn op een verjaardag.

En u wilt natuurlijk uw naasten en kennissen ook niet kwetsen.

Met een Therapy Air luchtreiniger kunt u gewoon in huis blijven roken en alsnog genieten van een gezonde lucht.

Op die manier slaat u twee vliegen in één klap.

Het rook wordt door een Therapy Air luchtreiniger namelijk gemakkelijk weggehaald uit het huis.

Zo geniet u van een sigaret en genieten anderen van een gezonde lucht.

2: Reduceert problemen veroorzaakt door allergieën

Een mens is zeer kwetsbaar voor ziekten.

Allergieën komen bij veel mensen voor.

Allergieën kunnen erger worden, of worden aangewakkerd, door ongezonde lucht.

Dit kan bijvoorbeeld zorgen voor problemen met de neus, ademhaling en andere zaken.

Ook kan het bijvoorbeeld zorgen voor een nare hoofdpijn.

Met een luchtreiniger van Therapy Air verdwijnen deze problemen echter als sneeuw voor de zon.

Door de frisse lucht zullen allergieën minder snel worden aangewakkerd en dat is natuurlijk een zeer groot voordeel te noemen.

Niet alleen voor u zelf, maar ook als er kennissen of andere mensen over de vloer komen.

Ze zullen graag bij u in huis willen zitten vanwege het feit dat de lucht zo gezond is en ze geen last hebben van allergieën.

Dit geeft een gemoedelijke sfeer aan uw huis en ook de gesprekken zullen een stuk soepeler verlopen.

Het is namelijk makkelijker om te ademen.


Therapy Air ION

Therapy Air ION


3: Veel tevreden klanten over de Therapy Air ION

Bij veel producten is het vaak: eerst zien en dan geloven.

Dat is natuurlijk iets wat logisch is. Bij de luchtreiniger Therapy Air ION zijn er welhaast louter positieve reacties van klanten.

Dit is het ultieme bewijs dat de luchtreinigers een uitstekende kwaliteit hebben.

Wanneer door een bedrijf wordt verkondigd dat het product goed is, is dat natuurlijk één ding.

Maar die hebben er vaak belangen bij.

Klanten zijn juist kritisch en daarom is dit het ultieme bewijs dat een luchtreiniger van Therapy Air uitstekend werkt.

Bekijk het internet maar eens voor alle goede recensies over dit product.

U zult verbaasd zijn.

4: Uw stemming verbetert aanzienlijk

Dit klinkt misschien gek, maar het is waar. Een goede luchtreiniger zal uw stemming sneller verbeteren.

Het is dus niet alleen gezond voor uw lichaam, maar ook voor uw welzijn in het algemeen.

Zo zorgt een luchtreiniger voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

En dat is natuurlijk de unieke combinatie.

Het is namelijk evident dat u zich door gezonde lucht een stuk rustiger zult voelen.

En rust zorgt ervoor dat uw stemming aanzienlijk wordt verbeterd.

Want een druk hoofd zorgt doorgaans voor stress.

En u weet ongetwijfeld hoe ongezond stress voor uw lichaam is.


luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs


5: Het vermindert irritaties

Moet u vaak hoesten en dergelijke?

Vaak bent u hiervan zich niet eens meer bewust.

Voor veel mensen is het namelijk een gewoonte om regelmatig te moeten hoesten of last te hebben van de keel.

Maar dat is natuurlijk niet gewoon, vaak komt het omdat mensen er gewend aan zijn geraakt.

De lucht kan ervoor zorgen dat u vaker moet hoesten en meer irritaties heeft.

Met een luchtreiniger zullen die irritaties dus ook verdwijnen.

U zult minder hoesten en minder vaak een droge keel hebben.

Dit is natuurlijk een groot voordeel te noemen. 

Lees ook: infraroodsauna detox |