Sigarettenrook? Geurhinder? Ontdek De Luchtreiniger Therapy Air ®

Geurhinder door sigarettenrook?

U zoekt een luchtreiniger die geurhinder door sigarettenrook vermindert of volledig kan elimineren? Ontdek nu de unieke luchtreinigers van Therapy Air van Zwitserse kwaliteit.

Vraag meer informatie, advies en prijzen aan van onze luchtzuiveraars en luchtreinigers:

Luchtreiniger - sigarettenrook

Stap 1 van 2

sigarettenrook

sigarettenrook

 

De Beste Luchtreiniger tegen Sigarettenrook & Geurhinder : Zwitserse kwaliteit, nu in België!

Therapy Air ® ION: De beste luchtreiniger tegen sigarettenrook & andere geurhinder in België

Hebt u last van één van de volgende problemen:


luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs


Maak dan zeker kennis met Therapy Air ®, een vernieuwde luchtreiniger uit Zwitserland, die nu ook verkrijgbaar is in België.

Deze ionisator/ luchtreiniger is zowel geschikt voor particulier gebruik (uw woning of appartement, en dit voor alle ruimtes, inclusief uw huiskamer / living, de slaapkamers, de keuken, …) als professioneel gebruik (bv. uw onderneming, kindercrèche, tandartspraktijk, hotel, rookruimtes, kantoren, winkels, …).

De Therapy Air ® luchtreiniger is zeer gemakkelijk te (ver)plaatsen op de grond, of aan uw muur (systeem wordt voorzien). Ook de bediening is zeer eenvoudig! Vraag nu uw gratis offerte aan voor de Therapy Air ® ionisator / luchtreinigers, en maak zo kennis met de modellen, de prijzen, en alle bijhorende informatie.

De Therapy Air luchtreiniger beschikt over maar liefst 5 unieke filters die elk hun werk doen: (1) een electro-statische filter, (2) een anti-bacterie filter, (3) een Hema filter (vooral voor rook / rooklucht, tabak, sigarettenrook en bacillen), (4) een anti-allergie filter (legionella, huisstofmijt bestrijden, fijnstof verwijderen), en (5) een Carbon filter (deodorant filter, om onaangename geuren te verwijderen).

Afzuiging voor rook en geur

In principe kan iedere ruimte onze Zwitserse lucht gebruiken, dit toestel bezorgt u de dezelfde luchtkwaliteit als vlak na een hevig onweer … Uniek en aangenaam. Aarzel niet om de beste luchtreiniger momenteel beschikbaar op de markt te kopen: Therapy Air ®.


Dit performante, hoogtechnologisch apparaat is zowel mooi als gebruiksvriendelijk. Het werkt op basis van een revolutionaire technologie om leefruimtes zuiver en veilig te houden.

Sigarettenrook tabaksrook

Sigarettenrook


De ultieme ademgevende innovatie – tegen sigarettenrook en allerlei geurhinder in uw woning

Therapy Air® IONISATOR is het product waar u op heeft gewacht. Therapy Air® ION werkt op natuurlijke wijze en is even multifunctioneel, even technologisch geavanceerd, even stijlvol als eenvoudig in het gebruik. Het laat u toe te genieten van pure, frisse lucht zoals in een bos rondom u.


Luchtreiniger Zepter - Sigarettenrook

Sigarettenrook


De beste ionisator met de beste resultaten (ionisatie)

Onderzoekers, experts en ingenieurs van Zepter International hebben voor u een echt innovatief apparaat ontworpen en gebouwd.

Deze toepassing maakt gebruik van zeer geavanceerde technologie die weerstand biedt aan bedreigingen aan uw ademhaling en gezondheid. Een van de belangrijkste kenmerken van Therapy Air® ION is dat de onvoorstelbare kracht en technologie met behulp van een eenvoudige, rechtstreekse gebruikersinterface kan worden bediend. Uw voorkeuren kunnen worden geprogrammeerd met een simpele druk op de knop.

Therapy Air® IONISATOR is de ideale oplossing om leefruimtes zuiver en veilig te houden doordat het apparaat de lucht filtert, zuivert en verrijkt met negatieve ionen.

De werking van het faalveilige filtersysteem wordt nog verrijkt door het uitstoten van negatieve ionen.

Dit krachtige toestel bestaat uit:

– Een filtersysteem met vijf niveaus;
– Een ionisator;
– Die samenwerken om onvoorstelbaar zuivere, pure lucht te garanderen.

Heeft U interesse om deze luchtreiniger te kopen? Contacteer dan ons team met al uw vragen. De Therapy Air luchtreinigers zijn beschikbaar aan zeer interessante prijzen


luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs


Een luchtreiniger of afzuiger met 5 filters / ionisator: een unieke werking

De Zepter Therapy Air® ION is uitgerust met 5 verschillende luchtzuiverende filters:

 • Antistatische filter (Pre-Elektrostatische filter);
 • Antibacteriële filter (Medium filter);
 • HEPA-filter;
 • Anti-allergene filter (“AG Allergy Filter”);
 • Actieve koolfilter (“AC Deodorant Filter”).

Alle filters zitten in een speciale behuizing en passen samen waardoor ze één component vormen. De filters nemen weinig ruimte in beslag en kunnen eenvoudig worden vervangen.

Ontdek de infraroodsauna’s van X-Trend en de prijzen


Ionisator - Sigarettenrook

Sigarettenrook


Alle luchtverontreinigende stoffen worden geëlimineerd als ze door de 5 filters gaan die werken als ondoordringbare barrières.

1. Een Anti-Statische Filter

(Pre-Elektrostatische filter) verwijdert grotere deeltjes stof, schimmel, haar, roos, haren van huisdieren, enz.

2. Een Anti-Bacteriële Filter

(Medium Filter) verwijdert de resterende kleine deeltjes stof, bacteriën groter dan 1 micron, pollen enz., en beschermt tevens de HEPA-filter ernaast.

3. Een HEPA Filter

(HEPA-Filter) elimineert de kleinste deeltjes van stof en sigarettenrook / rooklucht terwijl de antibacteriële thiabendazool (een organische antibacteriële samenstelling) bacillen, schimmelsporen en ziektekiemen verwijdert en op die manier het risico op infectie vermijdt.

4. Een Anti-Allergene Filter

(“AG Allergy Filter”) is een mix van zilver, apatiet (een mineraal) en een antibacteriële stof die in hoofdzaak effectief is tegen de legionellabacteriën (Legionella bacillus) die vooral voor baby’s gevaarlijk zijn. De filter bevat een extract van Ginkgo Biloba-bladeren die heel effectief werken bij astma, longziekten en circulatieproblemen, alsook om de oorzaken van allergieën, griepvirussen en bacteriën te bestrijden en te verwijderen. Denk ook maar aan huisstofmijt, huisstof, fijnstof allergie, … of rookhinder en geurhinder veroorzaakt door sigarettenrook.

5. Een ‘Actieve Kool’ Filter

(“AC Deodorant Filter”) elimineert onaangename geurtjes van voedsel, giftige gassen en andere geuren dankzij de sterk absorberende eigenschappen.

Deze speciale filters zijn ondoordringbaar voor luchtverontreinigende stoffen en laten enkel volledig zuivere lucht door. Gereinigde lucht komt in de module met de ingebouwde ionisator (ionisatie) terecht en wordt daar verrijkt met negatieve ionen.

Meer weten over deze luchtreiniger, de prijs, de werking, de voordelen, … Aarzel niet en contacteer ons expert team van luchtreinigers.

De zuiverende werking van de beste luchtreiniger tegen sigarettenrook | afzuiging voor rook en geur

Stil en doeltreffend: de Therapy Air® ION bestaat uit geavanceerde mechanismen en speciale, unieke onderdelen die een relatief eenvoudige werking toelaten:

 • De ventilator zuigt lucht uit de ruimte en kanaliseert deze naar het filtersysteem;
 • De gezuiverde lucht loopt dan door de ionisator en wordt verrijkt met negatieve ionen;
 • Als de concentratie negatieve ionen hoog genoeg is, worden de negatieve ionen en de positief geladen stof- en microbiologische deeltjes die in de lucht zweven tot elkaar aangetrokken;
 • De stofdeeltjes worden zwaarder en worden volledig geëlimineerd door het Therapy Air ION filtersysteem voor ze op de grond vallen;
 • De gezuiverde lucht wordt dan verspreid in de omgeving.

Over Gezondheid | afzuiger voor sigarettenrook en geur

Dagelijkse risicofactoren


Huisstof - Luchtreiniger Therapy Air - sigarettenrook

sigarettenrook


De vooruitgang en technologie hebben onze levens veel verbeterd, maar met enkele ernstige gevolgen:

 • Onze omgeving lokt steeds meer ziekten uit;
 • Onze huizen zijn doordrongen van stof, allergenen, irriterende stoffen, chemicaliën en tabaksrook;
 • Het EPA (“Environment Pollution Agency”) heeft het “Sick Building-syndroom” ontdekt, dit is een griepachtige chronische aandoening waar vooral mensen aan gevoelig zijn die wonen in moderne gebouwen die bestaan uit goedkope kunstmaterialen die toxische stoffen afscheiden;
 • Luchtvervuiling (natuurlijke en door de mens veroorzaakt): elk jaar worden miljarden tonnen stof in de atmosfeer uitgestoten, meegevoerd door luchtstromen en zo verspreid over heel de planeet;
 • Binnenshuis zijn de waarden van toxische stoffen in de lucht 40 tot 100% hoger dan buitenshuis. De belangrijkste redenen hiervoor zijn huisstof / fijnstof, allergenen en irriterende stoffen, gifstoffen door verdampte detergenten en chemicaliën, tabaksrook, rooklucht, roet, verbrandingsrook en onaangename geurtjes;
 • Allergieën worden steeds vaker veroorzaakt door huisstof, fijnstof, mijten (huisstofmijten), schimmel, pollen, insecten, enz.;
 • Irritaties, luchtwegaandoeningen en hartaandoeningen, kanker worden veroorzaakt door passief roken, voornamelijk bij kinderen.

Eén mens alleen kan deze wereldwijde problematiek niet veranderen, maar hij kan wel zichzelf en zijn familie helpen.

De meest effectieve en meest actuele oplossing is Therapy Air® ION, het revolutionaire en krachtige toestel, zonder bijwerkingen, ontworpen door Zepter in Zwitserland.

Ontvang gratis meer informatie over de prijs, de werking, de voordelen, waarom het nuttig is deze ionisator / luchtreiniger te kopen, en zoveel meer.


luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs


Hoe sigarettenrook in een appartement verwijderen

In tegenstelling tot andere geuren zoals verse verf, is de sigarettengeur bekend om zijn neiging om door te dringen op de stoffen en betonnen muren en te blijven hangen voor een lange tijd. Dus als je net gestopt bent met roken of een nieuw appartement hebt gehuurd waarvan de laatste huurder een zware roker was, zul je eerder geneigd zijn om het appartement weer fris en bewoonbaar te maken. Hier is hoe u zich kunt ontdoen van de sigarettengeur in uw appartement met behulp van goedkope methoden en materialen.

Manieren om zich te ontdoen van sigarettengeur uit een appartement:

Azijn & ammoniak

Azijn is voor het verwijderen van de geur als een ovenreiniger voor schroeiplekken – de meest effectieve oplossing. Deze keer, om sigarettengeur te verwijderen, kunt u overwegen ammoniak toe te voegen aan de mix. Neem twee aparte kommen, vul de ene met azijn en de andere met ammoniak en zet ze op een plaats waar je denkt dat de sigarettengeur het sterkst aanwezig is. Laat de schaaltjes een week staan – je zou ze kunnen vergeten te verwijderen omdat de geur dan drastisch verdwenen is.

Het kan echter nodig zijn extra maatregelen te nemen om de lucht te neutraliseren als de geur nog steeds kan worden waargenomen op de meubels en andere stoffen in de kamer, inclusief de gordijnen voor het raam. Als u dat niet doet, komt de geur binnen enkele dagen weer terug.

Maak uw tapijten regelmatig schoon

Geen enkele andere stof in huis neemt meer oppervlakte in beslag dan uw tapijt. Aangezien de sigarettengeur meer neigt te blijven hangen op stof dan op betonnen oppervlakken, staat u voor de zware taak om uw hele vloerbedekking een nieuwe geur te geven. Geen paniek; wapent u zich met ongeveer 500 mg zuiveringszout (dit kan afhangen van de grootte van uw tapijt) dat u kunt vinden in uw plaatselijke schoonmaak winkel en strooi dit over het hele vloerkleed of tapijt.

Stofzuig het tapijt vervolgens gedurende ongeveer 30 minuten. Besproei het tapijt vervolgens met een nevel van één deel azijn en twee delen water. Zet na het besproeien de ventilator aan en laat het tapijt langzaam drogen. Ga na ongeveer 12 uur terug naar uw tapijt; hoe ruikt het?


Sigarettenrook

Sigarettenrook


Kuis uw meubels en kasten

Het meest vreselijke feit over sigarettengeur is dat het in staat is om zijn weg te kruipen in gesloten lades en kasten. Neem een kopje azijnoplossing – één deel azijn en twee delen water – en sprenkel dit op een zachte en schone doek. Bespuit de binnenkant van de kasten en laden met de azijnnevel voordat u ze met de zachte doek schrobt. Als de sigarettengeur aanhoudt, neem dan propjes oude kranten en een kom gemalen koffie en zet ze ongeveer twee weken binnen en kom terug om de resultaten te controleren.

Maak ook de gordijnen en dergelijke schoon

Gordijnen en jaloezieën moeten misschien chemisch worden gereinigd. Begin met het voorzichtig verwijderen van de jaloezieën en gordijnen met de hulp van een installateur of stomerij. U moet de stomerij eraan herinneren dat de reiniging bedoeld is om sigarettenrook te verwijderen. Als een grote natuurlijke reiniger en geur neutralisator, moet azijn worden toegevoegd in een kom met water in een relatief kleine hoeveelheid (ongeveer een deel azijn en twee delen water). Zorg ervoor dat u begint met het besprenkelen van azijn in water voordat u de gordijnen plaatst. Houd er rekening mee dat azijn heeft blekende eigenschappen en zal gemakkelijk verbleken uw gordijnen als links in de oplossing voor een lange tijd.

Als u te maken met mini-jaloezieën, overweeg dan om ze in uw badkuip en ga over tot het vullen met warm water en een klein kopje azijn. Laat de jaloezieën ongeveer 15 minuten in de badkuip liggen voordat u ze schrobt met een zachte schrob borstel. Hang uw jaloezieën buiten en laat ze drogen.

Wat met de vloer?

Er zijn twee situaties waarin u radicale veranderingen aan uw vloer moet aanbrengen om de sigarettengeur te elimineren: a) het tapijt is ernstig aangetast door langdurig roken dat u niet 100% kunt elimineren en/of, b) sigarettenverbrandingen hebben het mooie tapijt of de vloerbedekking zo ver verpest dat u het beter kunt vervangen.


 

Sigarettenrook

Sigarettenrook


 

Maak komaf met sigarettenrook: luchtreinigers

Nu je je appartement hebt schoongemaakt en je maatregelen wilt nemen om de geur voor altijd weg te houden, wat nu? Overweeg de volgende tips:

Verbeter de dwarsventilatie van het appartement door raamventilatoren of box ventilatoren strategisch in elke kamer te installeren.

Houd, indien mogelijk, altijd de ramen open als u het gevoel heeft dat de muffe geur niet voldoende uit het huis ontsnapt. Was uw muren en plafonds als de teer van sigarettenrook op de oppervlakken kleeft.

Investeer in de nieuwste luchtzuiveraar. Luchtzuiveraars zijn uitstekende hulpmiddelen als het gaat om het verwijderen van geuren en stofdeeltjes uit de binnenlucht. Een luchtzuiveraar of luchtreiniger is een must-have als een gezinslid allergisch is voor tabaksrook deeltjes. Vergeet niet een luchtreiniger te kiezen met een actieve-koolfilter.

U kunt houtskool zakken in uw appartement gebruiken om geuren afkomstig van sigarettenrook op te vangen. Raadpleeg de verfwinkel over de beste verf voor de muren met sigarettengeur; de kans is groot dat uw plaatselijke verfhandelaar u een geschikt afdicht middel zal leveren dat op het plafond en de muren kan worden aangebracht voordat er opnieuw wordt geschilderd. Een kit dient om te voorkomen dat de geur door de pas aangebrachte verf sijpelt.

 


luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs


 

Sigarettengeur: luchtreiniger Therapy Air

Sigarettengeuren zijn onaangenaam voor iedereen, soms zelfs voor de rokers zelf. Niemand wil terechtkomen in een appartement dat stinkt naar sigarettengeur. Als dat toch het geval is, zijn er ingenieuze “ontgiftings” methodes die je kunt gebruiken om je appartement weer bewoonbaar te maken. Je hebt witte azijn, tapijtshampoo, schoon water, verf, een föhn en ammoniak nodig om te beginnen.

Kies voor de luchtreiniger van Therapy Air.