Luchtreiniger Video

Bekijk de demonstratie video van onze krachtige luchtreiniger:

Prijzen & Info van de Therapy Air ® >

Beste Luchtreiniger in België | Therapy Air Video

De beste luchtreiniger

1. luchtzuiveraar voor mensen met allergie of astma

Luchtzuiveraars zijn essentieel voor mensen met allergie en astma. Schone lucht maakt ons gezonder. Of u nu op zoek bent naar een luchtreiniger voor thuis, een kantooromgeving of het interieur van een auto, Therapy Air heeft wat u nodig hebt omdat het al deze omgevingen in één compact apparaat kan vervangen. Het gebruik van de luchtreiniger is eenvoudig en handig. Bacteriën, virussen en vele andere verontreinigingen in uw lucht kunnen met Therapy Air worden verwijderd.

“Met Therapy Air wordt uw lucht 100% gefilterd; het is gemakkelijk en handig in het gebruik.”

2. Zuivere lucht voor uw welzijn en gezondheid

Wanneer u zuivere lucht inademt, voelt u zich beter en gezonder; uw hele leven wordt veel gemakkelijker en aangenamer. Therapy Air is de beste luchtreiniger omdat hij comfort en gezondheid samenbrengt. Met één enkel toestel kunt u overal schone lucht inademen, wat uw leven gemakkelijker en aangenamer maakt. Cellen, ademhalingssysteem en hersenen zijn je dankbaar als je schone lucht gebruikt.

“Als u uw levensstijl wilt verbeteren, neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Therapy Air u kan helpen schone lucht in te ademen.”

3. Therapy Air: een unieke en doeltreffende technologie

Het principe van deze technologie is gebaseerd op verschillende octrooien en wij gebruiken het Qi-energieprincipe in onze luchtreinigers om uw lucht te reinigen. Onze filters kunnen tot 100% van de virussen en bacteriën uit uw lucht verwijderen dankzij hun innovatieve structuur en hebben extra functies die zorgen voor betere filterprestaties tegen schimmels, sporen en fungi. Het bedrijf gebruikt uitsluitend Japanse doppen (die ook door Toyota worden gebruikt), die ervoor zorgen dat er geen verontreinigende stoffen in de omgeving van de ruimte of het voertuig terechtkomen, zelfs als de verontreinigingsgraad van de buitenlucht sterk verandert.

“Ons doel bij Therapy Air is het leven van mensen te verbeteren door hen schone lucht te verschaffen waar ze die ook nodig hebben, of dat nu op het werk is of thuis.”

4. Schone lucht: een levensbehoefte voor iedereen

We ademen allemaal 24 uur per dag, en we hebben lucht nodig om in leven te blijven. Lucht is een eerste levensbehoefte, en we kunnen ons alleen goed voelen als we schone lucht inademen. De luchtreinigers van Therapy Air zorgen voor de best mogelijke lucht omdat ze de principes van de Qi-energie en Japanse doppen gebruiken om ervoor te zorgen dat uw lucht gezond en schoon is, wat een positief effect heeft op de gezondheid van uw gezin, huis of kantoor.

5. Therapy Air luchtzuiveraar: de juiste keuze

De beste luchtreiniger of luchtzuiveraar die u kunt kopen komt uit Zwitserland en heet Therapy Air. Dit unieke bedrijf maakt gebruik van Japanse technologie en vervaardigt zijn producten volgens een gepatenteerd procédé dat het hoogste niveau van veiligheid en doeltreffendheid garandeert. Therapy Air maakt uw leven gemakkelijker, meer ontspannen en gezonder met schone, zuivere lucht. Als u een betere keuze wilt maken voor uw gezondheid en welzijn, bekijk dan onze uitgebreide reeks luchtreinigers die zowel effectief als gemakkelijk zijn en altijd en overal kunnen worden gebruikt.

6. Therapy Air is de beste luchtreiniger die u kunt kopen

Onze luchtzuiveraars zijn milieuvriendelijk, wat betekent dat ze zo weinig mogelijk elektriciteit verbruiken en toch aan alle internationale veiligheidsnormen voldoen. Therapy Air is een uitstekende luchtreiniger omdat hij gemaakt is met Japanse technologie en Zwitsers design. Therapy Air garandeert dat u altijd schone lucht om u heen hebt, waar u ook gaat of werkt.

7. Zich goed voelen in een propere omgeving

Schone lucht maakt dat we ons beter, gezonder en comfortabeler voelen. Veel mensen beseffen echter niet hoe belangrijk het is om elke dag schone lucht in te ademen – thuis, op het werk of in de auto. Daarom hebben we “Therapy Air” in het leven geroepen, om deze situatie te veranderen voor iedereen die nu leeft, maar ook voor toekomstige generaties. Bij Therapy Air willen we zoveel mogelijk mensen helpen door ze schone lucht te verschaffen en we weten dat u zich prettig zult voelen in een schone omgeving.

8. Therapy Air: de beste luchtzuiveraars ter wereld

Met Therapy Air wordt uw lucht 100% gefilterd en het is gemakkelijk en handig in het gebruik. Dit betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over waar u uw nieuwe Therapy Air apparaat gebruikt – thuis, in de auto of op kantoor – omdat het compacte formaat van deze uniek ontworpen luchtreiniger betekent dat hij gemakkelijk in elk van deze omgevingen past.

“Zelfs als iemand sigaretten rookt of als er dieren in uw huis of kantoor zijn, zult u altijd schone lucht hebben om in te ademen.

9. De beste oplossing tegen slechte luchtkwaliteit binnenshuis

De lucht die wij inademen is verontreinigd door vele bronnen, met name in onze huizen en auto’s. Therapy Air biedt luchtreinigers van hoge kwaliteit die een maximale doeltreffendheid garanderen bij het verwijderen van deeltjes uit de lucht die we inademen. Bovendien is de Therapy Air ontworpen met Zwitserse technologie en Japanse doppen die ervoor zorgen dat de effectiviteit van de luchtreiniger na verloop van tijd niet afneemt, zelfs niet als de filters vuil of verstopt raken.

“Therapy Air heeft zijn hoofdkantoor in Zwitserland en is een 100% Zwitsers bedrijf dat Japanse technologie gebruikt, wat betekent dat alle luchtreinigers met precisie en volgens internationale veiligheidsnormen worden gemaakt.”

10. De beste keuze voor een schoner milieu

Uw welzijn kost geld, maar tegelijk hebt u een goede nachtrust nodig om gezond en gelukkig te zijn en overdag efficiënt te kunnen werken. Een goede luchtkwaliteit binnenshuis is zeer belangrijk voor uw algemene gezondheid en bevordert uw welzijn en comfort. Daarom zijn Therapy Air luchtreinigers de beste keuze om u te beschermen tegen ongezonde lucht. Het Zwitserse ontwerp van onze producten maakt ze efficiënt, zodat u altijd schone lucht kunt inademen, zelfs als er iemand rookt of als er dieren in uw huis of kantoor zijn.

“We maken onze producten zeer compact zodat je ze overal gemakkelijk kunt gebruiken; waar traditionele luchtreinigers niet kunnen komen, zal Therapy Air elke dag voor schone lucht kunnen zorgen.”

11. Therapy Air: de enige echte wereldleider

Therapy Air heeft zijn hoofdkantoor in Zwitserland en is een 100% Zwitsers bedrijf dat gebruik maakt van Japanse technologie, wat betekent dat alle luchtreinigers met precisie en volgens internationale veiligheidsnormen worden vervaardigd. Therapy Air was het eerste bedrijf waaraan het ISO 9001-certificaat werd toegekend, wat bewijst dat het aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet. Therapy Air is het enige luchtzuivering bedrijf ter wereld dat in het bezit is van zowel het Zwitserse als het Japanse kwaliteitscertificaat – alle andere merken beschikken niet over dit soort certificaten.

12. Therapy Air: Wij geven om uw gezondheid

Ons doel is het leven van mensen te verbeteren door hen schone lucht te verschaffen waar ze die nodig hebben, op het werk of thuis. We bouwen onze producten zo compact dat u ze overal gemakkelijk kunt gebruiken. Waar conventionele luchtreinigers niet kunnen komen, kan Therapy Air elke dag voor schone lucht zorgen. Als u uw levensstijl wilt verbeteren, neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Therapy Air u kan helpen schonere lucht in te ademen.

“Het betekent dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over waar je je nieuwe Therapy Air apparaat gaat gebruiken – thuis of op kantoor – omdat het compacte formaat van deze uniek ontworpen luchtreiniger betekent dat hij gemakkelijk in elk van deze omgevingen past.”