Lees de 16 voordelen van de luchtreiniger Therapy Air uit Zwitserland

Luchtreiniger Therapy Air

Zoekt u de beste luchtreiniger Therapy Air? Ontdek nu de unieke luchtreinigers van Therapy Air van Zwitserse kwaliteit.

Vraag meer informatie, advies en prijzen aan van onze luchtzuiveraars en luchtreinigers:

Luchtreiniger - luchtreiniger Therapy Air uit Zwitserland

Stap 1 van 2

luchtreiniger Therapy Air uit Zwitserland

luchtreiniger Therapy Air uit Zwitserland

Luchtreiniger Therapy Air voordelen

Het slimme inzicht van Zepter International was het combineren van de effectiviteit van de speciale filters met de eigenschappen en de rol gespeeld door de negatieve ionen.

In de natuur worden negatieve ionen geproduceerd door het loslaten en verbinden van elektronen aan neutrale deeltjes in de lucht.

De Therapy Air® ION ionisator maakt negatieve ionen op basis van hetzelfde principe: een negatieve elektrode produceert een negatieve spanning, de ontlading tussen de twee elektroden vormt elektriciteit en de moleculen tussen de polen krijgen een negatieve lading.

Negatieve ionen kunnen positieve ionen en de schade die deze kunnen aanrichten, neutraliseren en hierdoor de bio-energetische velden opnieuw in evenwicht brengen. Dit levert een consequente verbetering op van alle lichaamsfuncties en energie.

Luchtreiniger Therapy Air

Luchtreiniger Therapy Air

Therapy Air® ION maakt ongeveer 220.000 ionen per cm3 aan in turbo-modus, dit is dubbel zoveel lucht als in de gezondst mogelijke omgevingen zoals in de buurt van een grote waterval.

Dankzij de dubbele werking van enerzijds de filters en anderzijds de negatieve ionen, zal de Zepter Therapy Air® IONizer uw huis heel snel omtoveren in een echt “verse lucht”-resort.

U zal pure lucht inademen die werd verrijkt met negatieve ionen en de fysieke en mentale gezondheid van uw familie zal van deze grote voordelen genieten.

Negatieve ionen dragen bij tot het volgende:

 • Verhogen van fysieke energieniveaus.
 • Verhoogde bloedcirculatie.
 • Verhoogde stofwisseling.
 • Boosten van het immuunsysteem van het lichaam.
 • Voorkomen van vele ziekten.
 • Verlichten van de symptomen van allergieën, astma en luchtwegaandoeningen.
 • Versnellen van het herstelproces.
 • Verminderen van hoofdpijn.
 • Neutraliseren van de gevolgen van stress.
 • Helpt bij het verminderen van angsten en depressie.
 • Zal u opkikkeren.
 • Helpt om beter te slapen.
 • Verminderen van de gevaarlijke gevolgen van stress.
 • Verjongt het lichaam.
 • Helpt beter te concentreren en verbetert het geheugen.
 • Stimuleert creativiteit en geestelijke kracht.

luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs

Luchtreiniger Therapy Air


Therapy Air® ION van Zepter International is het krachtige apparaat zonder bijwerkingen en levert de meest effectieve en moderne oplossing in uw zoektocht naar gezuiverde lucht.

Het biedt de oplossing voor enkele van de grootste problemen die een gevolg zijn van onze moderne levensstijl, zoals een omgeving die steeds meer ziekten uitlokt, chronische griepachtige omstandigheden, luchtvervuiling en gezondheidsrisico’s binnenshuis die allergieën, luchtwegaandoeningen, hartaandoeningen en kanker kunnen veroorzaken.

We hebben nu allen de mogelijkheid om van dit apparaat te genieten: individuele klanten kunnen er een in hun eigen huis of op kantoor plaatsen.

Modeliefhebbers zullen dit geavanceerde apparaat niet willen missen, barmannen en restaurateurs kunnen aan hun klanten een bijkomende reden bieden om bij hen langs te komen.

Therapy Air® ION is een heel modieus, decoratief item. Het past perfect thuis of op kantoor en is onmisbaar bij het bestrijden van allergieën of astma.

Hetzelfde geldt voor de werkomgeving, drukbezochte gebieden, restaurants, fitnessruimtes, bioscopen en elke plaats waar mensen samenkomen, leven, eten en werken.

Bovenal is het ideaal voor bij u thuis waar u en uw familie het meeste tijd doorbrengen.

Dit is een professioneel apparaat voor thuisgebruik en het ziet er beter uit dan u kon hopen.

Adem diep in en kijk ernaar.

Kies vandaag voor de beste luchtzuiveraar: het is de Luchtreiniger Therapy Air® ION, nu ook verkrijgbaar in België.Luchtreiniger Therapy Air

Onze baanbrekende vijf-filter technologie genereert ongeveer 220.000 negatieve ionen per kubieke meter, wat gelijk is aan het aantal ionen dat gevonden wordt in enkele van de gezondste omgevingen op aarde.

Het lost enkele van de grootste problemen op die zich voordoen als gevolg van onze moderne levensstijl, waaronder een omgeving die steeds meer ziektes, chronische griepachtige aandoeningen, luchtvervuiling en gezondheidsrisico’s in huis veroorzaakt die allergieën, aandoeningen van de luchtwegen en het hart en kanker kunnen veroorzaken.

De fantastische vijf filters:

1. Antistatische filter

Verwijdert grotere deeltjes stof, schimmel, haar, roos en haren van huisdieren

2. Antibacteriële filter

Verwijdert de resterende kleine stofdeeltjes, bacteriën groter dan 1 micron en pollen, terwijl het ernaast geplaatste HEPA-filter wordt beschermd


luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs

Luchtreiniger Therapy Air


3. HEPA-filter

Verwijdert minuscule stofdeeltjes en rook, terwijl het antibacteriële thiabendazool, (een organische antibacteriële verbinding), bacillen, schimmelsporen en ziektekiemen verwijdert om het risico op infectie te voorkomen.

4. Anti allergeen filter

Een mengsel van zilver, apathiet (een mineraal) en een antibacterieel middel dat bijzonder doeltreffend is tegen legionellabacteriën die bijzonder gevaarlijk zijn voor baby’s. De filter bevat extract van ginkgo biloba bladeren die zeer effectief worden gebruikt voor het verlichten van de effecten van astma, longziekten en problemen met de bloedsomloop door het elimineren van de oorzaken van allergieën, griepvirussen en bacteriën.

5. Filter van activaat carbon

Elimineert onaangename etensgeuren, giftige gassen en andere geuren dankzij de hoge absorptie-eigenschappen.


Luchtreiniger Therapy Air

Luchtreiniger Therapy Air

 


Luchtreiniger Therapy Air

De mens ademt gemiddeld meer dan 11.000 liter lucht per dag in. We brengen 90 procent van onze tijd binnenshuis door, of het nu in onze huizen, werkplaatsen, scholen of gezondheids- en fitnesscentra is, waar de niveaus van verontreinigende stoffen en allergenen 100 keer hoger kunnen zijn dan de reeds gevaarlijk verontreinigde buitenlucht. Het inademen van vervuilde lucht maakt ons ziek en is een van de hoofdoorzaken van veel dodelijke ziekten.

Therapy Air is door onafhankelijke Experten Testen (Duitsland 2016 en 2020) uitgeroepen tot beste high-end luchtreiniger Therapy Air op de markt. Bovendien heeft het prestigieuze Duitse GUI LAB-laboratorium Therapy Air iOn in april 2020 gecertificeerd met het testmerk “Vermindert micro-organismen effectief”. Dit omvat bacteriën en virussen die in de eerste plaats worden overgedragen via druppelinfectie (bv. SARS-CoV-2).

TherapyAir is een geavanceerd en uiterst effectief luchtzuivering- en ionisatie systeem dat 99,99% van de in de lucht zwevende deeltjes verwijdert. Gezuiverde 99,99% therapielucht vrij van virussen, bacteriën en toxische stoffen is een must have in elke binnenruimte voor een goede gezondheid en is de enige echte en gezonde investering voor woningen, kantoren, scholen en kleuterscholen, sport- en recreatiecentra, zorgwoningen – alle binnenruimtes.

Nieuw onderzoek legt verband tussen luchtvervuiling en hogere sterftecijfers door coronavirus. Coronavirus patiënten in gebieden met veel luchtverontreiniging lopen meer kans de infectie op te lopen en eraan te overlijden dan mensen die in gebieden met schonere lucht wonen.

In een wereld die zich meer dan ooit bewust is van wat onze lucht doorgeeft, is het kopen en gebruiken van een luchtreiniger Therapy Air zinvoller dan ooit!


luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs

Luchtreiniger Therapy Air


Luchtreiniger Therapy Air ®

Houd stof, temperatuur en vochtigheid in huis of op kantoor onder controle en verwijder verontreinigende stoffen uit de lucht met de Therapy Air® iOn van Zepter. Ons baanbrekend 6-traps filtratiesysteem met negatieve ionen generator genereert ongeveer 1.236.000 negatieve ionen per cm3, wat gelijk staat aan de hoeveelheid ionen die gevonden worden in enkele van de gezondste omgevingen op aarde.

Bescherm uw gezondheid

Een kwart van de wereldbevolking ademt nu onveilige lucht in, volgens de Wereldgezondheidsorganisatie. 4,3 miljoen van de jaarlijkse dodentol door luchtvervuiling in de wereld wordt toegeschreven aan luchtvervuiling binnenshuis. Thuis of op kantoor kan een slechte binnenlucht kwaliteit niet alleen infecties en chronische longaandoeningen zoals astma veroorzaken en in de hand werken, maar ook het risico op longkanker, beroertes en hartaanvallen verhogen. En vergeet niet het veroorzaken van hoofdpijn, verstopte neus, misselijkheid, schilferige huid en droge ogen.

Lees hieronder over de voordelen van een luchtreiniger Therapy Air

Verhoogt immuniteit en productiviteit

Een studie van William Fisk van het Californische Lawrence Berkeley National Laboratory concludeerde dat een betere binnenlucht kwaliteit de productiviteit van werknemers verhoogt, wat leidt tot een geschatte besparing tot 200 miljard dollar per jaar. Als het bloed geen goede toevoer van zuurstof heeft, zullen de hersenen zeer snel vermoeid raken en het vermogen verliezen om helder te denken.

Als het denken verward raakt, wordt de geest zeer vatbaar voor depressie. Dit heeft op zijn beurt een drukkend effect op het hele systeem, inclusief het immuunsysteem van het lichaam, waardoor het lichaam vatbaarder wordt voor ziekte en aandoeningen.

Uw afweer tegen verontreinigende stoffen en allergenen

Gevaarlijke deeltjes die in huis kunnen worden aangetroffen zijn onder meer verontreinigende stoffen, allergenen, pollen en schimmels. We hebben ook te maken met vluchtige organische stoffen (VOC’s), de chemische verbindingen die gevaarlijke luchtverontreinigende stoffen kunnen worden en die vrijkomen uit verf, schoonmaakmiddelen, oplosmiddelen en andere huishoudelijke producten die kunnen bijdragen aan een slechte luchtkwaliteit. Tijdens het verkoudheids- en griepseizoen kan de luchtkwaliteit in uw huis ook van invloed zijn op hoe vaak u en uw gezin griep of een verkoudheid krijgen.


Luchtreiniger Therapy Air

Luchtreiniger Therapy Air

 


6-fase filtratiesysteem

1. Antistatisch filter

Verwijdert grotere stofdeeltjes, schimmels, haren, roos en haren van huisdieren;

2. Antibacteriële filter

Verwijdert de resterende kleine stofdeeltjes, bacteriën groter dan 1 micron, pollen;

3. HEPA-filter

Verwijdert 99,97% van de deeltjes van 0,3 micron zoals stof, pollen, schimmelsporen, bacteriën, virussen, stofmijt, enz.

4. Anti allergeen filter

Een mengsel van zilver, apatiet (een mineraal) en een antibacterieel middel dat bijzonder effectief is tegen legionellabacteriën die bijzonder gevaarlijk zijn voor baby’s. De filter bevat een extract van ginkgo biloba bladeren die zeer effectief worden gebruikt bij astma, longaandoeningen en circulatieproblemen en om de oorzaken van allergieën, griepvirussen en bacteriën uit te schakelen;

5. Activated-carbon filter

Elimineert onaangename huishoudelijke geuren en luchtjes zoals voedsel, tabak, geurtjes van huisdieren, uitlaatgassen, vluchtige organische verbindingen.en andere geuren dankzij de hoge absorptie-eigenschappen.

6. Negatieve Ionen generator

Genereert meer dan 1 miljoen negatieve ionen/cm3. Negatieve ionen helpen de luchtreiniger Therapy Air door zich vast te klampen aan deeltjes in de lucht, waardoor ze zwaarder worden. Hierdoor kunnen de deeltjes gemakkelijker door de filters van de luchtreiniger Therapy Air worden opgevangen, of op de vloer terechtkomen waar ze door uw stofzuiger kunnen worden opgepakt in plaats van per ongeluk te worden ingeademd.


luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs

Luchtreiniger Therapy Air


Extra functies

De innovatieve en efficiënte Therapy Air® iOn wordt geleverd met geavanceerde extra functies:

Het apparaat kan aan de muur worden bevestigd en wordt geleverd met een afstandsbediening voor handig gebruik;

Bedtijd modus betekent dat het apparaat automatisch geruisloos werkt om ’s nachts een aangename sfeer te creëren;

Alle functies stoppen automatisch als de kap aan de voorkant wordt geopend.

Met onze kindermodus wordt de luchtcirculatie snelheid verlaagd om te voorkomen dat kinderen het koud krijgen

Draagbaar toestel, wandmontage

inclusief afstandsbediening

5 snelheidsniveaus

3 modi waaronder een nachtmodus

Luchtkwaliteit sensor

Technische gegevens

– Productnaam : THERAPY AIR ®
– Brutogewicht [kg] : 10.8
– Nettogewicht [kg] : 8.8


Luchtreiniger Therapy Air

Luchtreiniger Therapy Air

 


Therapy Air® iOn, de beste luchtreiniger

12 KENMERKEN

1. De allerbeste luchtreiniging

Diverse filters, waaronder een HEPA-filter bedekt met een organisch, antibacterieel materiaal (Type Thiabendazool) en anti-schimmelstoffen, zijn ontworpen en geïnstalleerd om verontreinigende stoffen binnenshuis ogenblikkelijk te verwijderen.

2. Sterke luchtfiltering

De luchtfiltering verwijdert schadelijke gassen, zoals VOS0 en formaldehyde, evenals de geur van voedsel en sigaretten.

* Experiment voor het verwijderen van giftige gassen.

Giftige gassen zoals VOS0 (tolueen, benzeen, xyleen, styreen), formaldehyde, ammoniak, acetal-dehyde en azijnzuur worden volledig verwijderd (exclusief kooldioxide en koolmonoxide).


luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs

Luchtreiniger Therapy Air


3. Negatieve Ionen Generatie

De enorme hoeveelheid negatieve ionen die gegenereerd worden laten u genieten van echt frisse lucht.

4. Turbo modus bediening

In de turbo modus reinigt het apparaat lucht in zeer korte tijd, wanneer vervuiling veroorzaakt wordt door een te grote hoeveelheid stof of geur.

5. Ag allergie schild filter

Ag/Apathiet, Anti-Legionella anti-microbieel is een niet-geweven stof die bacteriën en Legionella bacillus verwijdert, die gevaarlijk zijn voor zuigelingen.

Ginkgo Biloba plantextract wordt verwerkt in het omhulsel om allergene stoffen, het influenzavirus en bacteriën te verwijderen.


Luchtreiniger Therapy Air

Luchtreiniger Therapy Air

 


6. Afstandsbediening

Een afstandsbediening wordt meegeleverd voor uw gemak.

7. Wandhangen

Slank Ontwerp (Optioneel)

Het super slanke ontwerp zorgt ervoor geschikt is om aan de wand te hangen.

8. Ritmische reinigingsbedrijf modus

Deze modus is ontworpen voor optimale binnenlucht circulatie en de snelle verwijdering van verontreinigende stoffen.

9. Stille Werking ‘s Nachts (Bedtime Mode)

Het apparaat werkt automatisch extra stil om ’s nachts een aangename sfeer te creëren.


luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs

Luchtreiniger Therapy Air


10. Veiligheidsontwerp voor klanten

Alle werkingen stoppen automatisch als de voorklep wordt geopend.

De luchtinlaat/uitlaat is ontworpen om uw veiligheid te waarborgen en ongelukken te voorkomen.

11. Stemmingslicht

U kunt een kleur selecteren aan de voorkant van het apparaat voor stemmingsverlichting.

12. Child Mode

De luchtcirculatie snelheid wordt verlaagd om te voorkomen dat kinderen de koude voelen.


Luchtreiniger Therapy Air

Luchtreiniger Therapy Air

 


INTERNE FILTERS

1. Negatieve Ionen

Een negatieve iongenerator produceert een enorme hoeveelheid negatieve ionen, waardoor u kunt genieten van heerlijk frisse lucht.

2. Filterbehuizing

Pre-Electrostatische, Medium, HEPA, AG Allergie, AC Deodorant filters zijn geïnstalleerd.

3. Antistatische Filter (Pre-Electrostatische Filter)

Verwijdert grote stofdeeltjes, schimmel, haar, roos, huisdierharen, enz.

4. Anti-bacteriële Filter (Medium Filter)

Verwijdert de resterende, kleine stofdeeltjes, bacteriën die groter zijn dan 1 μm (micron), pollen, etc.

Tegelijkertijd beschermt het de HEPA-filter, dat is de volgende filter.

5. HEPA Filter

Efficiënt elimineert het de kleinste deeltjes stof en tabaksrook, terwijl de antibacteriële thiabendazool (thiabendazool is een organische, antibacteriële verbinding) bacillen, schimmelsporen en dergelijke verwijdert, waardoor de mogelijkheid op infectie wordt voorkomen.


luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs

Luchtreiniger Therapy Air


6. Antiallergische Filter (Ag Allergie Filter)

Een mengsel van zilver en apathiet (een mineraal) en een antibacterieel middel dat vooral effectief is in de bestrijding van de bacteriën Legionella (Legionella bacillus), die bijzonder gevaarlijk zijn voor baby’s.

Binnenin het filter bevindt zich een extract verkregen uit de bladeren van ginkgo (*) die gebruikt wordt om de oorzaken van allergieën, griepvirussen en bacteriën te elimineren.

(*) Ginkgo biloba, de oudste bekende plant, heeft een zeer grote genezende krachten en wordt gebruikt voor de behandeling van astma, longziekten (bronchiën) en ook voor het verbeteren van de circulatie.

7. Geactiveerd-koolstoffilter (Ac Deodorant Filter)

Elimineert de geur van voedsel, giftige gassen en alle andere geuren door de enorme absorptie-capaciteit.

Alleen compleet schone lucht kan door de barrière passeren die ondoordringbaar is voor de verontreinigende stoffen.

Ten slotte komt de gezuiverde lucht in de module met de geïntegreerde iongenerator.

Daar wordt het verder verrijkt met negatieve ionen die alle luchtverontreinigende stoffen en positieve ionen door huishoudelijke apparaten en andere bronnen zullen bestrijden.


Luchtreiniger Therapy Air

Luchtreiniger Therapy Air

 


Luchtreiniger Therapy Air voordelen

Luchtreinigers kunnen een zeer belangrijke rol spelen bij de natuurlijke schoonmaak van de lucht in uw leefomgeving.

Luchtreinigers maken doorgaans gebruik van een reeks filters om giftige stoffen, die afbreuk kunnen doen aan uw gezondheid, uit de lucht te filteren.

Naast de eenvoudige luchtreinigers met filters zijn er ook ioniserende luchtreinigers, ozongeneratoren en reinigers die werken met absorberende reinigingsmiddelen, zoals actieve koolstof.

Alle luchtreinigers hebben de gemeenschappelijke eigenschap dat ze de verontreinigingen uit de lucht om u heen verwijderen en schone lucht uitstoten voordat u de lucht kunt inademen.

De meest voorkomende schadelijke deeltjes in onze leefomgeving omvatten stof, vocht en schimmel, allergenen zoals pollen, rook, allergenen van huisdieren, enzovoort.

Deze schadelijke deeltjes verbinden zich met de lucht die u en uw familie inademen.

Eenvoudige maatregelen aangevuld met een luchtreiniger Therapy Air

Over het algemeen zijn de beste normale middelen om het risico op verontreiniging in de lucht te verminderen eenvoudig maar onvoldoend.

De regelmatig wegnemen van stof, buiten roken, algemene hygiëne voor u en uw huisdieren en een goede temperatuur in huis zijn al een stap in de goede richting.

Een luchtreiniger Therapy Air kan deze eenvoudige maatregelen versterken.


luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs

Luchtreiniger Therapy Air


Afhankelijk van uw specifieke behoeften, kunnen ze u helpen om een gezonde sfeer te handhaven.

Er zijn verschillende modellen van luchtreinigers beschikbaar die elk gebruik maken van verschillende methodes die specifiek zijn voor het individuele doel van het toestel.

Sommige zijn ideaal voor het verwijderen van badkamer- of huisdier-geuren, terwijl anderen speciaal ontworpen zijn om meer schadelijke, chemische deeltjes in de lucht te bestrijden.

We sommen voor u graag de belangrijkste voordelen van de luchtfilters op.

Eerst willen we u kennis laten maken met de verschillende types van luchtfilters.

Luchtreiniger Therapy Air met een eenvoudig filtersysteem

De eenvoudigste luchtreinigers werken met een eenvoudig filtersysteem, zoals die welke in andere apparaten worden gevonden, zoals een stofzuigers.

De filter voorkomt dat deeltjes van een bepaalde grootte nog kunnen doorkomen.

De beste luchtreinigers van deze soort verwijderen 99,7% van de stofdeeltjes, tot een diameter van 0.3 micron.

Ter vergelijking, zichtbaar stof heeft een diameter van ongeveer 1 micron.

De gebruikers van dit soort toestel moeten de filters regelmatig afwassen en tijdig vervangen.


Luchtreiniger Therapy Air

Luchtreiniger Therapy Air

 


Luchtreinigers die gebruik maken van Uv-lampen

Een tweede soort luchtfilter maakt gebruik van Uv-licht om de lucht die u inademt te steriliseren.

De geproduceerde ultraviolette stralen maken schadelijke organismen inactief.

Ioniserende luchtreinigers

Ioniserende luchtzuiveraars ioniseren atomen door een proces genaamd corona-ontlading.

In eenvoudige termen uitgelegd werkt het als een reusachtige magneet die geladen deeltjes aantrekt waardoor ze uit de lucht verwijderd worden.

Neutrale atomen passeren het elektrische veld van de reiniger en zullen een elektron verliezen en een positief ion worden of een elektron krijgen en een negatief ion worden.

De positief geladen deeltjes worden aangetrokken tot verzamelplaten binnen het apparaat en worden daardoor aan de lucht onttrokken.

Negatieve ionen hebben een positieve invloed op de luchtkwaliteit omdat ze de stofdeeltjes neerslaan.

Lees hieronder verder over de voordelen van een luchtreiniger Therapy Air


luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs

Luchtreiniger Therapy Air


Ozonfilters

Ozonfilters richten zich op de biologische verontreinigingen in de lucht, zoals bacteriën.

Het concept is dat het apparaat de lucht zal ontsmetten en ook deodoriseren.

Ze worden gebruikt in huizen om een aanzienlijke schimmel of beschadigingen door de schimmel te bestrijden en de niet verwijderbare geur te reduceren;

Luchtfilters met absorberende reinigingsmiddelen

Sommige toestellen rekenen op een absorptie-proces om verontreinigingen uit de lucht te verwijderen.

Adsorptie is de hechting van een dunne laag moleculen aan de oppervlakken waarmee ze in contact komen.

Geactiveerde koolstof wordt meestal gebruikt, vanwege het extreem grote oppervlak.


Luchtreiniger Therapy Air

Luchtreiniger Therapy Air

 


Wat zijn de belangrijkste gemeenschappelijk voordelen van al deze luchtfilters

1. Weg met alle soorten stof

Ze verwijderen verontreinigende stoffen uit de lucht in uw leefomgeving zoals huisdier allergenen, huisstofmijt, plantensporen, bacteriën, schimmels, stuifmeel, enzovoort.

De meest voorkomende luchtreinigers met een partikelfilter kunnen dit soort verontreiniging verhelpen.

Partikels zijn uiterst kleine deeltjes.

2. Luchtfilters verwijderen vervelende geuren

Alle filters verwijderen geuren.

Koolstoffilters zijn de beste voor het opnemen van geuren en ze laten uw huis opnieuw fris ruiken.

Dit is vooral nuttig voor mensen die met rokers in huis leven en voor degenen die met een open keuken werken.

3. Luchtreinigers zorgen voor een verbeterde stemming

U zult al snel ervaren dat uw stemming aanzienlijk zal verbeteren eenmaal u een luchtreiniger Therapy Air in huis hebt.

Het voelt goed om schone, zuivere lucht te kunnen inademen.

U zult zich veel rustiger voelen en een wisselend humeur beter onder controle kunnen houden.

De luchtreiniger Therapy Air met een koolstoffilter hebben daarenboven ook een bacteriedodend effect.

4. Verminderde stress door luchtreiniger Therapy Air

Het gevolg van het vorige is dat de cortisol-spiegel in uw bloed enkele niveaus zal dalen waardoor uw stress zal verminderen en u zich de hele dag ontspannen zal voelen. Dit verbetert uw productiviteit omdat u alerter bent.

5. Een luchtfilter in huis zorgt voor een betere nachtrust

Uw slaapkwaliteit zal ook verbeteren met een luchtreiniger Therapy Air in het huis.

Het lichte geruis van sommige luchtreinigers zal niet beletten dat u door uw rustig gevoel beter zal doorslapen en goed uitgerust kan opstaan.

6. Luchtreinigers zorgen voor een verbeterde luchtcirculatie in uw huis

Als u het onaangename gevoel had dat u in een stoffige ruimte zat met een slechte luchtcirculatie dan zal de gemiddelde luchtreiniger Therapy Air er niet alleen voor zorgen dat de lucht gezuiverd wordt.

Daarnaast zal er ook een betere luchtcirculatie ontstaan omdat de lucht in de de leefruimte 5 tot 6 keer per uur volledig circuleert.


luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs

Luchtreiniger Therapy Air


7. Meer negatieve ionen in huis

Negatieve ionen worden meestal in de natuur aangetroffen.

Ze hechten aan zich aan positief geladen deeltjes en creëren een ontspannend gevoel.

U zou zich zowaar in een regenwoud kunnen wanen.

Ionische luchtreinigers genereren zelf negatieve ionen en laten u optimaal genieten van deze voordelen.

Ik hoop dat u iets geleerd heeft uit deze lijst met zeven belangrijke voordelen van luchtreinigers.

Verbeter de luchtkwaliteit met een luchtreiniger

Een luchtreiniger Therapy Air zal de kwaliteit van de lucht die u inademt aanzienlijk verbeteren.

Niet alleen mensen met allergieën zullen voordeel halen uit het gebruik van een luchtfilter, ook gezonde mensen zullen het fijn vinden om dagelijks zuivere lucht in te ademen.

Kleine irritaties en hoestbuien kunnen verminderen.

Het regelmatig onderhoud en de hygiëne in huis blijven noodzakelijk maar de luchtreiniger Therapy Air zal de kleine verontreinigingen die aan uw aandacht ontsnappen zuiveren zodat u in een ontspannen omgeving kunt genieten van zuivere lucht.


De voordelen van een luchtreiniger van Therapy Air voor je woning

De luchtreiniger van Therapy Air helpt verontreinigende stoffen te verwijderen voordat ze het huis binnenkomen. Hierdoor blijft de lucht schoner en minder stoffig dan ongefilterde lucht.

Bovendien kan een luchtreiniger helpen bij het verwijderen van geuren zoals kookluchtjes, rook, geurtjes van huisdieren en nog veel meer.

Als u schonere lucht inademt, zult u zich gezonder voelen.

Als het tijd is om uw huidige filter door een nieuwe te vervangen, heeft Therapy Air concurrerende prijzen voor haar filters. Het gebruik van een luchtreiniger van Therapy Air in uw huis heeft dus vele voordelen. Het product kan bijvoorbeeld geuren en verontreinigende stoffen verminderen voordat ze uw huis binnendringen. Het helpt ook stof te verwijderen uit de lucht die u inademt, waardoor u zich gezonder voelt. Als het tijd is voor een nieuwe filter, zijn er ook scherpe prijzen op filters via dit bedrijf.


Verwijder negatieve ionen in de lucht met een luchtreiniger

Wil je de negatieve ionen uit de lucht halen? Nou, alles wat je nodig hebt is een luchtreiniger. Koop hem vandaag nog.


Is een luchtreiniger gezond? Ja, een luchtreiniger is gezond. Waarom?

Een luchtreiniger is gezond omdat hij de lucht reinigt en stof en schadelijke bacteriën verwijdert. De lucht die we inademen zit vol met verontreinigende stoffen. Een luchtreiniger kan deze verontreinigende stoffen uit de lucht halen door ze te vernietigen.

Een luchtreiniger is goed voor uw gezondheid omdat hij helpt stof en bacteriën te verwijderen uit de lucht die u inademt. Hoe schoner de lucht in uw huis is, hoe gezonder u zult zijn. Een luchtreiniger kan helpen door verontreinigende stoffen in de lucht te vernietigen, zodat de lucht in uw huis schoner wordt.

Luchtreiniger Therapy Air


Waar is een luchtreiniger goed voor?

Een luchtreiniger is een apparaat dat verontreinigende stoffen uit de lucht verwijdert. Het werkt door vuile, verontreinigde lucht op te nemen en deze te filteren met een schoon filter om verontreinigende stoffen te verwijderen.

De meest voorkomende reden voor mensen om een luchtreiniger te kopen is omdat ze allergieën of andere ademhalingsproblemen hebben die verergerd worden door slechte vervuiling of rook van koken of verbranding, zoals astma.

Sommige mensen zijn bijvoorbeeld in staat geweest hun afhankelijkheid van astma medicijnen te verminderen na het gebruik van een luchtreiniger. Dit komt omdat het apparaat hun blootstelling vermindert aan stofdeeltjes die aanvallen kunnen hebben uitgelokt. Het is ook duurder om alle filters van uw huishoudtoestellen bij elk gebruik te vervangen.

Luchtreiniger Therapy Air

Luchtreiniger Therapy Air


Waarom Therapy Air de beste luchtreiniger is

De Therapy Air is de beste luchtreiniger omdat wetenschappelijk is aangetoond dat deze veilig en effectief is. Hij verwijdert tot 99% van de deeltjes en allergenen in de lucht en houdt het huis schoon bij regelmatig gebruik

Het apparaat maakt gebruik van een gepatenteerd, verzegeld systeem dat geuren en verontreinigende stoffen verwijdert.

Het systeem levert bovendien tot 12 uur per dag schone lucht, zodat u op elk moment van de dag frisse, gezuiverde lucht kunt inademen.

Therapy Air is zowel esthetisch als gebruiksvriendelijk, dus u hoeft geen dure verbouwingen of installatiewerkzaamheden uit te voeren. De afwerking is strak wit, zodat uw nieuwe Therapy Air zuiveraar in elk interieur past zonder al te veel op te vallen

Voor gebruik steekt u gewoon de stekker in het stopcontact en drukt u op de aan/uit-knop aan de bovenkant. Vanaf dat moment wordt uw huis na verloop van tijd automatisch schoner! Het indicatielampje laat u weten wanneer uw filter vervangen moet worden (ongeveer één keer per twaalf maanden), maar verder Therapy Air is volledig geruisloos.

Hij heeft drie snelheidsstanden, waarbij de hoogste stand ideaal is voor als u kookt of in een rokerige omgeving bent (of wanneer het extra belangrijk is om schone lucht in te ademen). U kunt ook op de modusknop bovenop uw zuiveraar drukken om de slaapmodus te selecteren

We weten dat de aanschaf van een apparaat als dit niet iets is waar de meeste mensen naar uitkijken – maar we beloven u dat de Therapy Air een van de beste beslissingen zal zijn die u ooit zult nemen! Waarom niet nu bestellen? Uw huis kan tot 99% minder vervuilende stoffen bevatten dan voorheen. Het is zinvol! Deze dag en leeftijd heeft iedereen zijn eigen ruimte nodig. Daarom is Therapy Air in het leven geroepen – om ervoor te zorgen dat u thuis een betere kwaliteit van leven heeft!

Therapy Air is wetenschappelijk getest op veiligheid en effectiviteit en levert tot 12 uur per dag schone lucht


Wat is het verschil tussen luchtreiniger en luchtbevochtiger?

Een luchtbevochtiger voegt vocht toe aan de lucht om een droge huid, gesprongen lippen en geïrriteerde sinussen te verlichten. Een luchtzuiveraar verwijdert verontreinigende stoffen uit de lucht, zoals schimmelsporen en huidschilfers van huisdieren. Beide soorten systemen kunnen helpen bij allergieën en astma.

Luchtreiniger Therapy Air


Hoe werkt een luchtzuiveraar van Therapy Air?

Hoe werkt een luchtzuiveraar van Therapy Air?

Een Therapy luchtreiniger verwijdert verontreinigende stoffen uit de lucht die in de atmosfeer terechtkomen via sloten of ramen, ventilatieopeningen, ovens, toiletten, kooktoestellen, open haarden en wasdrogers. De systemen voor het verwijderen van verontreinigende stoffen maken gebruik van elektrostatische ladingen om verontreinigende stoffen op te vangen.

Een Therapy luchtreiniger bevat verschillende soorten filters om deeltjes uit de lucht te verwijderen. De filters verwijderen allergenen en andere verontreinigende stoffen in de lucht.


Heeft een luchtreiniger zin?

Heeft een luchtreiniger zin? Ja, een luchtreiniger is zinvol. In de huidige tijd is het erg moeilijk om te ontsnappen aan de giftige binnenlucht die we inademen. Dus wat kan men doen? Het antwoord is heel eenvoudig: elimineer giftige stoffen met een luchtreiniger. Er zijn veel verschillende soorten vervuiling binnenshuis, waaronder rook, pesticiden, huidschilfers van huisdieren, huisstofmijt, en nog veel meer. Het kan nuttig zijn om te leren hoe je sommige van deze bedreigingen kunt herkennen voordat ze zelfs maar schade aanrichten. U kunt bijvoorbeeld rook opmerken als er een brand in de buurt is of het ruiken als iemand sigaretten begint te roken in uw buurt.


Helpt een Therapy Air luchtreiniger tegen huisstofmijt?

Helpt een Therapy Air luchtreiniger eigenlijk tegen huisstofmijt?

Ja, een luchtreiniger helpt tegen huisstofmijt.

Therapy Air luchtreinigers neutraliseren stofdeeltjes in de lucht door ze te ioniseren. Stofdeeltjes zijn een veel voorkomende bron van allergieën, waaronder huisstofmijt. De lucht in uw huis kan een hoog gehalte van deze deeltjes bevatten. Maar als u een luchtreiniger gebruikt, zullen veel van deze deeltjes uit de lucht worden gehaald voordat ze u kunnen bereiken. Door de hoeveelheid microscopisch kleine deeltjes in uw huis te verminderen, kan een luchtreiniger huisstofmijt gerelateerde allergieën verminderen. U zult merken dat het gebruik van een Therapy Air allergie symptomen zoals niezen en ademhalingsproblemen vermindert of verlicht.

Therapy Air is een van de vele merken die ontworpen zijn om stofdeeltjes in de lucht te neutraliseren door ze te ioniseren met de ingebouwde generator van negatieve ionen. Dit soort therapieën wordt al jaren over de hele wereld gebruikt om gezondheidsproblemen zoals depressie, lusteloosheid, stress en angst te verbeteren tegen zeer lage kosten – waardoor het ideaal is, zelfs voor mensen met een budget! Sommige mensen beweren ook dat deze apparaten helpen snurken te verlichten als je dicht genoeg slaapt om er zelf een te gebruiken!

Maar werken ze ook? Het antwoord hangt af van de zuiveraar. Lees de reviews voor elk apparaat dat u overweegt om te zien of het de functies heeft die voor u belangrijk zijn. Als negatieve ionen werken, zouden ze in staat moeten zijn om huisstofmijten uit uw huis te verwijderen door eenvoudigweg meer van hen te genereren in een gecontroleerde omgeving waar er niet te veel luchtcirculatie is – zodat ze blijven zitten en hun werk doen, zelfs met open ramen.

 


Welke luchtreiniger bij allergie?

Welke luchtreiniger bij allergie kopen? Kies een luchtreiniger met een HEPA filter.

De beste luchtreiniger in geval van allergieën is een Therapy Air luchtreiniger met HEPA filter. De therapielucht kan tot 99% van onze microscopisch kleine allergenen opvangen, waaronder huidschilfers van huisdieren, huisstofmijt, rook en nog veel meer! Deze allergenen worden vervolgens veilig in het apparaat opgesloten totdat u klaar bent om ze te reinigen. Om de Therapy Air schoon te maken, legt u de luchtreiniger op zijn kant, verwijdert u de afdekplaat van titanium gaas en wast u hem met warm zeepwater. Nadat u uw luchtreiniger hebt schoongemaakt, spuit u hem in met antibacteriële alcohol of alcoholdoekjes voordat u hem weer in elkaar zet.

“Welke luchtreiniger voor allergie? een luchtreiniger met HEPA filter natuurlijk.

Dit type apparaat is in staat om tot 99% van alle soorten micro-allergenen op te vangen die in uw ruimte kunnen rondzweven, zoals huidschilfers van huisdieren, rookdeeltjes van sigaretten (en sigaren), stofmijt enz.


3 redenen waarom je een luchtreiniger moet kopen voor je gezinsleden

Ontdek de redenen waarom je een luchtreiniger moet kopen voor je gezinsleden

De luchtkwaliteit in uw huis of kantoor kan een impact hebben op uw algemene gezondheid. Luchtzuiveraars verwijderen de meeste verontreinigende stoffen die zich in de lucht bevinden, zoals allergenen, bacteriën, virussen en huidschilfers van huisdieren. Wanneer de lucht door een luchtreiniger wordt gezuiverd, ademt u niet alleen schonere en gezondere lucht in, maar inhaleert u ook minder deeltjes die ziektes en allergieën kunnen veroorzaken. Dit betekent dat er minder kans is op een verkoudheid en dat het gemakkelijker moet zijn om diep adem te halen.

Minder last hebben van allergieën

Reden 1: uw gezinsleden zullen minder last hebben van allergieën. Reden nummer één is dat uw gezinsleden minder last zullen hebben van allergieën. Dit geldt vooral als iemand in huis lijdt aan astma of een andere aandoening van de luchtwegen, zoals bronchitis, emfyseem en longontsteking. Deze aandoeningen kunnen verergeren wanneer er deeltjes in de lucht rondzweven. Luchtzuiveraars verwijderen de meeste van deze verontreinigende stoffen voordat ze de kans krijgen om de ademhalingswegen te irriteren, wat geweldig werkt voor mensen met longproblemen.

Een luchtreiniger stopt de verspreiding van ziektes

Reden nummer twee: Het is gezonder omdat het de verspreiding van ziektes stopt

Een andere reden waarom u een luchtreiniger zou moeten aanschaffen is dat het iedereen gezond houdt en vrij van ziekte veroorzakende ziektekiemen en virussen. De meeste schadelijke verontreinigende stoffen in huis, zoals bacteriën, huisstofmijt en huidschilfers van huisdieren veroorzaken allergieën en ziekte. Luchtzuiveraars kunnen de verspreiding van deze ziektekiemen en virussen voorkomen omdat de meeste uit het huis worden verwijderd voordat ze de kans krijgen problemen te veroorzaken.

Het maakt het beheersen van stof makkelijker

Reden nummer drie: Het maakt het beheersen van stof makkelijker. De laatste reden waarom u een luchtreiniger zou moeten kopen is dat het helpt de hoeveelheid stof in uw huis of kantoor onder controle te houden, wat betekent dat u minder hoeft schoon te maken. De meeste huizen en kantoren zitten vol met verborgen allergenen die problemen met allergieën veroorzaken. Deze deeltjes komen terecht in meubels, tapijten, kleding en beddengoed waar ze zich vastzetten om huidaandoeningen zoals eczeem en astma-aanvallen te irriteren. Een luchtreingers apparaat kan helpen deze verontreinigende stoffen te verminderen, zodat er minder huisstofmijten rondzwerven die de gezondheidsproblemen van gezinsleden verergeren.

Luchtreiniger Therapy Air

Luchtreiniger Therapy Air
Luchtreiniger Therapy Air

Waar is een luchtreiniger goed voor?

Een luchtreiniger is een apparaat dat de lucht in een kamer of ruimte reinigt door in de lucht zwevende deeltjes zoals stof, pollen, schimmelsporen en huidschilfers van huisdieren te verwijderen. Sommige luchtzuiveraars verwijderen ook rook en geuren. Luchtzuiveraars zijn er in verschillende maten en uitvoeringen, en kunnen zowel voor residentiële als commerciële doeleinden worden gebruikt.
Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van een luchtreiniger: Het vermindert het risico op aandoeningen van de luchtwegen, verbetert de luchtkwaliteit binnenshuis en zorgt voor een aangenamere omgeving. Bovendien kunnen luchtzuiveraars de hoeveelheid stof en andere allergenen in huis of op kantoor helpen verminderen, waardoor mensen met allergieën of astma gemakkelijker kunnen ademen.

Luchtreiniger Therapy Air

Waar moet je een luchtreiniger plaatsen?

Luchtzuiveraars worden steeds populairder omdat mensen op zoek zijn naar manieren om de luchtkwaliteit in hun huis te verbeteren. Maar omdat er zoveel verschillende soorten en maten luchtreinigers op de markt zijn, kan het moeilijk zijn te weten waar te beginnen. Wanneer u een luchtreiniger in uw huis plaatst, moet u met een paar dingen rekening houden.

Ten eerste moet u rekening houden met de grootte van het toestel en de specifieke eisen van uw kamer. Als u een grote ruimte hebt, hebt u een krachtiger apparaat nodig dan wanneer u alleen de lucht in een kleine ruimte wilt reinigen. Ten tweede, kijk naar het type luchtreiniger dat u gebruikt. Sommige toestellen zijn ontworpen om op de vloer te worden geplaatst, terwijl andere aan het plafond kunnen worden opgehangen of op de vloer kunnen worden geplaatst.

Luchtreiniger Therapy Air

Waar op letten bij aankoop luchtreiniger?

Als u een luchtreiniger wilt kopen, zijn er een paar dingen waar u op moet letten. De eerste is de grootte van de eenheid. U moet ervoor zorgen dat hij krachtig genoeg is om de lucht te reinigen in de kamer waar u hem wilt plaatsen. U moet ook de garantie en het retourbeleid controleren voor het geval er problemen zijn met het toestel.

U moet ook onderzoek doen naar de verschillende soorten filters die beschikbaar zijn en beslissen welke het beste bij uw behoeften past. U moet een toestel vinden dat binnen uw budget past, maar ook de functies biedt die u wenst. Met deze dingen in gedachten zou u in staat moeten zijn om de perfecte luchtreiniger voor uw huis te vinden.

Luchtreiniger Therapy Air

Luchtreiniger Therapy Air
Luchtreiniger Therapy Air

Luchtreiniger Therapy Air