Luchtreiniger Therapy Air ® – Prijs & Informatie

De Beste Luchtreinigers van Zwitserse kwaliteit, nu in België!

Luchtreiniger Prijsofferte? – 7 Sec:

Stap 1 van 2

Luchtreiniger Air Therapy prijs offerte

Luchtreiniger Air Therapy prijs offerte

Therapy Air ® ION: De beste ionisator, luchtreiniger in België

Hebt u last van één van de volgende problemen:

 • Huisstofmijt;
 • Allergieën;
 • Rook en tabak geuren;
 • Neus, keel- en oogirritaties;
 • Astma;
 • Algemene luchtvervuiling

Maak dan zeker kennis met Therapy Air ®, een vernieuwde ionisator / luchtreiniger uit Zwitserland, die nu ook verkrijgbaar is in België.

Deze ionisator/ luchtontreiniger (of luchtzuiveringstoestel) is zowel geschikt voor particulier gebruik (uw woning of appartement, en dit voor alle ruimtes, inclusief uw huiskamer / living, de slaapkamers, de keuken, …) als professioneel gebruik (bv. uw onderneming, kindercrèche, tandartspraktijk, hotel, rookruimtes, kantoren, winkels, …). Het is de beste luchtreiniging voor uw ruimte.

De Therapy Air ® luchtreiniger is zeer gemakkelijk te (ver)plaatsen op de grond, of aan uw muur (systeem wordt voorzien). Ook de bediening is zeer eenvoudig.

Vraag nu uw gratis offerte aan voor de Therapy Air ® ionisators / luchtreinigers, en maak zo kennis met de modellen, de prijzen, en alle bijhorende informatie.

De Therapy Air luchtreiniger beschikt over maar liefst 5 unieke filters die elk hun werk doen:

 1. een electro-statische filter,
 2. een anti-bacterie filter,
 3. een Hema filter (vooral voor rook / rooklucht, tabak en bacillen),
 4. een anti-allergie filter (legionella, huisstofmijt, fijnstof), en
 5. een Carbon filter (deodorant filter, om onaangename geuren te verwijderen).

Beste Luchtreiniger Therapy Air ” src=”http://www.therapy-air.be/nl/luchtreiniger-media/Beste-Luchtreiniger.jpg” alt=”Beste Luchtreiniger” width=”1200″ height=”500″ /> De Beste Luchtreiniger Therapy Air

In principe kan iedere ruimte onze Zwitserse lucht gebruiken, dit toestel bezorgt u de dezelfde luchtkwaliteit als vlak na een hevig onweer.

Uniek en aangenaam. Aarzel niet om de beste luchtreiniger momenteel beschikbaar op de markt te kopen: Therapy Air ®.


Dit performante, hoogtechnologisch apparaat is zowel mooi als gebruiksvriendelijk.

Het werkt op basis van een revolutionaire technologie om leefruimtes zuiver en veilig te houden.

De ultieme ademgevende innovatie – tegen huisstofmijt : luchtzuiveringstoestel | luchtreiniging

Therapy Air® IONISATOR is het product waar u op heeft gewacht.

Therapy Air® ION werkt op natuurlijke wijze en is even multifunctioneel, even technologisch geavanceerd, even stijlvol als eenvoudig in het gebruik. Het laat u toe te genieten van pure, frisse lucht zoals in een bos rondom u.

Luchtreiniger Zepter


De beste ionisator met de beste resultaten (ionisatie) | luchtreiniging

Onderzoekers, experts en ingenieurs van Zepter International hebben voor u een echt innovatief apparaat ontworpen en gebouwd.

Deze toepassing maakt gebruik van zeer geavanceerde technologie die weerstand biedt aan bedreigingen aan uw ademhaling en gezondheid.

Een van de belangrijkste kenmerken van Therapy Air® ION is dat de onvoorstelbare kracht en technologie met behulp van een eenvoudige, rechtstreekse gebruikersinterface kan worden bediend.

Uw voorkeuren kunnen worden geprogrammeerd met een simpele druk op de knop.

Therapy Air® IONISATOR is de ideale oplossing om leefruimtes zuiver en veilig te houden doordat het apparaat de lucht filtert, zuivert en verrijkt met negatieve ionen.

De werking van het faalveilige filtersysteem wordt nog verrijkt door het uitstoten van negatieve ionen.

Dit krachtige toestel bestaat uit:

 • Een filtersysteem met vijf niveaus;
 • Een ionisator;
 • Die samenwerken om onvoorstelbaar zuivere, pure lucht te garanderen.

Heeft U interesse om deze luchtreiniger te kopen? Contacteer dan ons team met al uw vragen. De Therapy Air luchtreinigers zijn beschikbaar aan zeer interessante prijzen

Een luchtreiniger met 5 filters / ionisator: een unieke werking

De Zepter Therapy Air® ION is uitgerust met 5 verschillende luchtzuiverende filters:

 • Antistatische filter (Pre-Elektrostatische filter);
 • Antibacteriële filter (Medium filter);
 • HEPA-filter;
 • Anti-allergene filter (“AG Allergy Filter”);
 • Actieve koolfilter (“AC Deodorant Filter”).

Alle filters zitten in een speciale behuizing en passen samen waardoor ze één component vormen.

De filters nemen weinig ruimte in beslag en kunnen eenvoudig worden vervangen.

Ionisator

Ionisator – ionisatie – luchtreiniging

Alle luchtverontreinigende stoffen worden geëlimineerd als ze door de 5 filters gaan die werken als ondoordringbare barrières.

1. Een Anti-Statische Filter

(Pre-Elektrostatische filter) verwijdert grotere deeltjes stof, schimmel, haar, roos, haren van huisdieren, enz.

2. Een Anti-Bacteriële Filter

(Medium Filter) verwijdert de resterende kleine deeltjes stof, bacteriën groter dan 1 micron, pollen enz., en beschermt tevens de HEPA-filter ernaast.

3. Een HEPA Filter

(HEPA-Filter) elimineert de kleinste deeltjes van stof en tabaksrook / rooklucht terwijl de antibacteriële thiabendazool (een organische antibacteriële samenstelling) bacillen, schimmelsporen en ziektekiemen verwijdert en op die manier het risico op infectie vermijdt.

4. Een Anti-Allergene Filter

(“AG Allergy Filter”) is een mix van zilver, apatiet (een mineraal) en een antibacteriële stof die in hoofdzaak effectief is tegen de legionellabacteriën (Legionella bacillus) die vooral voor baby’s gevaarlijk zijn. De filter bevat een extract van Ginkgo Biloba-bladeren die heel effectief werken bij astma, longziekten en circulatieproblemen, alsook om de oorzaken van allergieën, griepvirussen en bacteriën te elimineren.

5. Een ‘Actieve Kool’ Filter

(“AC Deodorant Filter”) elimineert onaangename geurtjes van voedsel, giftige gassen en andere geuren dankzij de sterk absorberende eigenschappen.

Deze speciale filters zijn ondoordringbaar voor luchtverontreinigende stoffen en laten enkel volledig zuivere lucht door. Gereinigde lucht komt in de module met de ingebouwde ionisator (ionisatie) terecht en wordt daar verrijkt met negatieve ionen.

Meer weten over deze luchtreiniger, de prijs, de werking, de voordelen, … Aarzel niet en contacteer ons expert team van luchtreinigers.

De zuiverende werking van de beste luchtreiniger: luchtreiniging

Stil en doeltreffend: de Therapy Air® ION bestaat uit geavanceerde mechanismen en speciale, unieke onderdelen die een relatief eenvoudige werking toelaten:

 • De ventilator zuigt lucht uit de ruimte en kanaliseert deze naar het filtersysteem;
 • De gezuiverde lucht loopt dan door de ionisator en wordt verrijkt met negatieve ionen;
 • Als de concentratie negatieve ionen hoog genoeg is, worden de negatieve ionen en de positief geladen stof- en microbiologische deeltjes die in de lucht zweven tot elkaar aangetrokken;
 • De stofdeeltjes worden zwaarder en worden volledig geëlimineerd door het Therapy Air® ION filtersysteem voor ze op de grond vallen;
 • De gezuiverde lucht wordt dan verspreid in de omgeving.

Over Gezondheid

Dagelijkse risicofactoren

Luchtreiniger Therapy Air - Allergie Rook

De vooruitgang en technologie hebben onze levens veel verbeterd, maar met enkele ernstige gevolgen:

 • Onze omgeving lokt steeds meer ziekten uit;
 • Onze huizen zijn doordrongen van stof, allergenen, irriterende stoffen, chemicaliën en tabaksrook;
 • Het EPA (“Environment Pollution Agency”) heeft het “Sick Building-syndroom” ontdekt, dit is een griepachtige chronische aandoening waar vooral mensen aan gevoelig zijn die wonen in moderne gebouwen die bestaan uit goedkope kunstmaterialen die toxische stoffen afscheiden;
 • Luchtvervuiling (natuurlijke en door de mens veroorzaakt): elk jaar worden miljarden tonnen stof in de atmosfeer uitgestoten, meegevoerd door luchtstromen en zo verspreid over heel de planeet;
 • Binnenshuis zijn de waarden van toxische stoffen in de lucht 40 tot 100% hoger dan buitenshuis. De belangrijkste redenen hiervoor zijn huisstof / fijnstof, allergenen en irriterende stoffen, gifstoffen door verdampte detergenten en chemicaliën, tabaksrook, rooklucht, roet, verbrandingsrook en onaangename geurtjes;
 • Allergieën worden steeds vaker veroorzaakt door huisstof, fijnstof, mijten (huisstofmijten), schimmel, pollen, insecten, enz.;
 • Irritaties, luchtwegaandoeningen en hartaandoeningen, kanker worden veroorzaakt door passief roken, voornamelijk bij kinderen.

Eén mens alleen kan deze wereldwijde problematiek niet veranderen, maar hij kan wel zichzelf en zijn familie helpen.

De meest effectieve en meest actuele oplossing is Therapy Air® ION, het revolutionaire en krachtige toestel, zonder bijwerkingen, ontworpen door Zepter in Zwitserland.

Ontvang gratis meer informatie over de prijs, de werking, de voordelen, waarom het nuttig is deze ionisator / luchtreiniger te kopen, en zoveel meer …

Een Ionisator / Luchtreiniger Kopen? Hier Prijsofferte >

Luchtreiniger prijs