Ionisator – Luchtreiniger Therapy Air ® – Prijs & Informatie

De Beste Ionisator / Luchtreiniger van Zwitserse kwaliteit, nu in België!

Ionisator: Prijsofferte? – In 7 Sec.:

Stap 1 van 2

Luchtreinigers

Luchtreinigers

Therapy Air ® ION: De beste ionisator / luchtreiniger in België !

Hebt u last van één van de volgende problemen:

 • Huisstofmijt;
 • Allergieën;
 • Rook en tabak geuren;
 • Neus, keel- en oogirritaties;
 • Astma;
 • Algemene luchtvervuiling

Maak dan zeker kennis met Therapy Air ®, een vernieuwde ionisator / luchtreiniger uit Zwitserland, die nu ook verkrijgbaar is in België.

Deze ionisator/ luchtontreiniger is zowel geschikt voor particulier gebruik (uw woning of appartement, en dit voor alle ruimtes, inclusief uw huiskamer / living, de slaapkamers, de keuken, …) als professioneel gebruik (bv. uw onderneming, kindercrèche, tandartspraktijk, hotel, rookruimtes, kantoren, winkels, …).

De Therapy Air ® luchtreiniger is zeer gemakkelijk te (ver)plaatsen op de grond, of aan uw muur (systeem wordt voorzien). Ook de bediening is zeer eenvoudig! Vraag nu uw gratis offerte aan voor de Therapy Air ® ionisators / luchtreinigers, en maak zo kennis met de modellen, de prijzen, en alle bijhorende informatie.

Luchtreiniger prijs

De Therapy Air luchtreiniger beschikt over maar liefst 5 unieke filters die elk hun werk doen: (1) een electro-statische filter, (2) een anti-bacterie filter, (3) een Hema filter (vooral voor rook / rooklucht, tabak en bacillen), (4) een anti-allergie filter (legionella, huisstofmijt, fijnstof), en (5) een Carbon filter (deodorant filter, om onaangename geuren te verwijderen).

In principe kan iedere ruimte onze Zwitserse lucht gebruiken, dit toestel bezorgt u de dezelfde luchtkwaliteit als vlak na een hevig onweer … Uniek en aangenaam. Aarzel niet om de beste luchtreiniger momenteel beschikbaar op de markt te kopen: Therapy Air ®.


Dit performante, hoogtechnologisch apparaat is zowel mooi als gebruiksvriendelijk. Het werkt op basis van een revolutionaire technologie om leefruimtes zuiver en veilig te houden.

Luchtreiniger voor thuis

Luchtreiniger voor thuis – huisstofmijt (ionisatie)

De ultieme ademgevende innovatie – tegen huisstofmijt

Therapy Air® IONISATOR is het product waar u op heeft gewacht. Therapy Air® ION werkt op natuurlijke wijze en is even multifunctioneel, even technologisch geavanceerd, even stijlvol als eenvoudig in het gebruik. Het laat u toe te genieten van pure, frisse lucht zoals in een bos rondom u.

Luchtreiniger Zepter


De beste ionisator met de beste resultaten (ionisatie)

Onderzoekers, experts en ingenieurs van Zepter International hebben voor u een echt innovatief apparaat ontworpen en gebouwd.

Deze toepassing maakt gebruik van zeer geavanceerde technologie die weerstand biedt aan bedreigingen aan uw ademhaling en gezondheid. Een van de belangrijkste kenmerken van Therapy Air® ION is dat de onvoorstelbare kracht en technologie met behulp van een eenvoudige, rechtstreekse gebruikersinterface kan worden bediend. Uw voorkeuren kunnen worden geprogrammeerd met een simpele druk op de knop.

Therapy Air® IONISATOR is de ideale oplossing om leefruimtes zuiver en veilig te houden doordat het apparaat de lucht filtert, zuivert en verrijkt met negatieve ionen.

De werking van het faalveilige filtersysteem wordt nog verrijkt door het uitstoten van negatieve ionen.

Dit krachtige toestel bestaat uit:

– Een filtersysteem met vijf niveaus;
– Een ionisator;
– Die samenwerken om onvoorstelbaar zuivere, pure lucht te garanderen.

Heeft U interesse om deze luchtreiniger te kopen? Contacteer dan ons team met al uw vragen. De Therapy Air luchtreinigers zijn beschikbaar aan zeer interessante prijzen

Een luchtreiniger met 5 filters / ionisator: een unieke werking

De Zepter Therapy Air® ION is uitgerust met 5 verschillende luchtzuiverende filters:

 • Antistatische filter (Pre-Elektrostatische filter);
 • Antibacteriële filter (Medium filter);
 • HEPA-filter;
 • Anti-allergene filter (“AG Allergy Filter”);
 • Actieve koolfilter (“AC Deodorant Filter”).

Alle filters zitten in een speciale behuizing en passen samen waardoor ze één component vormen. De filters nemen weinig ruimte in beslag en kunnen eenvoudig worden vervangen.

Ionisator

Ionisator – ionisatie

Alle luchtverontreinigende stoffen worden geëlimineerd als ze door de 5 filters gaan die werken als ondoordringbare barrières.

1. Een Anti-Statische Filter

(Pre-Elektrostatische filter) verwijdert grotere deeltjes stof, schimmel, haar, roos, haren van huisdieren, enz.

2. Een Anti-Bacteriële Filter

(Medium Filter) verwijdert de resterende kleine deeltjes stof, bacteriën groter dan 1 micron, pollen enz., en beschermt tevens de HEPA-filter ernaast.

3. Een HEPA Filter

(HEPA-Filter) elimineert de kleinste deeltjes van stof en tabaksrook / rooklucht terwijl de antibacteriële thiabendazool (een organische antibacteriële samenstelling) bacillen, schimmelsporen en ziektekiemen verwijdert en op die manier het risico op infectie vermijdt.

4. Een Anti-Allergene Filter

(“AG Allergy Filter”) is een mix van zilver, apatiet (een mineraal) en een antibacteriële stof die in hoofdzaak effectief is tegen de legionellabacteriën (Legionella bacillus) die vooral voor baby’s gevaarlijk zijn. De filter bevat een extract van Ginkgo Biloba-bladeren die heel effectief werken bij astma, longziekten en circulatieproblemen, alsook om de oorzaken van allergieën, griepvirussen en bacteriën te elimineren.

5. Een ‘Actieve Kool’ Filter

(“AC Deodorant Filter”) elimineert onaangename geurtjes van voedsel, giftige gassen en andere geuren dankzij de sterk absorberende eigenschappen.

Deze speciale filters zijn ondoordringbaar voor luchtverontreinigende stoffen en laten enkel volledig zuivere lucht door. Gereinigde lucht komt in de module met de ingebouwde ionisator (ionisatie) terecht en wordt daar verrijkt met negatieve ionen.

Meer weten over deze luchtreiniger, de prijs, de werking, de voordelen, … Aarzel niet en contacteer ons expert team van luchtreinigers.

De zuiverende werking van de beste luchtreiniger

Stil en doeltreffend: de Therapy Air® ION bestaat uit geavanceerde mechanismen en speciale, unieke onderdelen die een relatief eenvoudige werking toelaten:

 • De ventilator zuigt lucht uit de ruimte en kanaliseert deze naar het filtersysteem;
 • De gezuiverde lucht loopt dan door de ionisator en wordt verrijkt met negatieve ionen;
 • Als de concentratie negatieve ionen hoog genoeg is, worden de negatieve ionen en de positief geladen stof- en microbiologische deeltjes die in de lucht zweven tot elkaar aangetrokken;
 • De gezuiverde lucht wordt dan verspreid in de omgeving.

Over Gezondheid

Dagelijkse risicofactoren

Luchtreiniger Therapy Air - Allergie Rook

De vooruitgang en technologie hebben onze levens veel verbeterd, maar met enkele ernstige gevolgen:

 • Onze omgeving lokt steeds meer ziekten uit;
 • Onze huizen zijn doordrongen van stof, allergenen, irriterende stoffen, chemicaliën en tabaksrook;
 • Het EPA (“Environment Pollution Agency”) heeft het “Sick Building-syndroom” ontdekt, dit is een griepachtige chronische aandoening waar vooral mensen aan gevoelig zijn die wonen in moderne gebouwen die bestaan uit goedkope kunstmaterialen die toxische stoffen afscheiden;
 • Luchtvervuiling (natuurlijke en door de mens veroorzaakt): elk jaar worden miljarden tonnen stof in de atmosfeer uitgestoten, meegevoerd door luchtstromen en zo verspreid over heel de planeet;
 • Binnenshuis zijn de waarden van toxische stoffen in de lucht 40 tot 100% hoger dan buitenshuis. De belangrijkste redenen hiervoor zijn huisstof / fijnstof, allergenen en irriterende stoffen, gifstoffen door verdampte detergenten en chemicaliën, tabaksrook, rooklucht, roet, verbrandingsrook en onaangename geurtjes;
 • Allergieën worden steeds vaker veroorzaakt door huisstof, fijnstof, mijten (huisstofmijten), schimmel, pollen, insecten, enz.;
 • Irritaties, luchtwegaandoeningen en hartaandoeningen, kanker worden veroorzaakt door passief roken, voornamelijk bij kinderen.

Eén mens alleen kan deze wereldwijde problematiek niet veranderen, maar hij kan wel zichzelf en zijn familie helpen.

De meest effectieve en meest actuele oplossing is Therapy Air® ION, het revolutionaire en krachtige toestel, zonder bijwerkingen, ontworpen door Zepter in Zwitserland.

Ontvang gratis meer informatie over de prijs, de werking, de voordelen, waarom het nuttig is deze ionisator / luchtreiniger te kopen, en zoveel meer …

Een Ionisator / Luchtreiniger Kopen? Hier Prijsofferte >

Luchtreiniger prijs


10 Voordelen van een ionisator

Een ionisator is een apparaat dat wordt gebruikt om negatieve ionen te creëren. Deze ionen zijn op vele manieren goed voor het lichaam en kunnen een aantal gezondheidsvoordelen bieden. Enkele van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een ionisator zijn

1. Verbeterde luchtkwaliteit

Een ionisator helpt de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren door verontreinigende stoffen en allergenen te verwijderen. Dit kan de incidentie van ademhalingsproblemen, astma en andere allergieën helpen verminderen.

2. Verbeterde mentale helderheid

Van negatieve ionen is aangetoond dat ze de mentale helderheid verbeteren en stress helpen verminderen.

3. Meer energie

Negatieve ionen kunnen helpen het energieniveau te verhogen en de algemene stemming te verbeteren.

4. Betere slaapkwaliteit

Van negatieve ionen is aangetoond dat ze de slaapkwaliteit verbeteren en de effecten van een jetlag helpen verminderen.

5. Verbetering van de lichamelijke gezondheid

Negatieve ionen kunnen helpen de lichamelijke gezondheid te verbeteren door het stimuleren van het immuunsysteem en het verhogen van de bloedstroom.

6. Vermindering van het risico op kanker

Sommige studies hebben aangetoond dat negatieve ionen het risico op kanker kunnen verminderen, omdat ze kunnen helpen schadelijke gifstoffen uit het lichaam te verwijderen.

7. Vermindering van het risico op hartaandoeningen

Negatieve ionen kunnen helpen het risico op hartaandoeningen te verminderen door de bloeddoorstroming en de bloeddruk te verbeteren.

8. Ontgifting

Negatieve ionen kunnen helpen het lichaam te ontgiften door schadelijke toxines en verontreinigende stoffen te verwijderen.

9. Anti-verouderingseffect

Negatieve ionen hebben aantoonbaar een anti-verouderingseffect omdat zij kunnen helpen de celfunctie te verbeteren en schade te herstellen.

10. Verbeterd algemeen welzijn

Door de bovenstaande voordelen kan een ionisator helpen uw algemeen welzijn te verbeteren.

ionisator
ionisator
luchtreiniger of luchtzuiveraar prijs
ionisator

Hoe werkt een Therapy Air luchtreiniger?

De Therapy Air luchtreiniger is ontworpen om allergenen, rook en andere verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen. Het maakt gebruik van een drietraps-filtratiesysteem om deeltjes en verontreinigende stoffen uit de lucht te filteren. De eerste trap is een voorfilter dat grote deeltjes zoals stof en haren van huisdieren opvangt. De tweede trap is een actief koolfilter dat schadelijke gassen en chemicaliën opvangt. De derde trap is een echt HEPA-filter dat 99,97% van alle deeltjes groter dan 0,3 micron verwijdert. Dit zorgt ervoor dat de lucht in uw huis schoon en gezond is.

1. Wat is de Therapy Air luchtreiniger?

Voor mensen die lijden aan allergieën, astma of andere aandoeningen aan de luchtwegen, kan de kwaliteit van de lucht in hun huis een grote invloed hebben op hun gezondheid. Stof, pollen en andere verontreinigende stoffen in de lucht kunnen symptomen en ziekteverschijnselen veroorzaken die het moeilijk maken om een goede nachtrust te hebben of het dagelijkse leven aan te kunnen.

De luchtreiniger van Therapy Air is speciaal ontworpen om deze problemen aan te pakken en voor schone lucht in uw huis te zorgen. Het apparaat maakt gebruik van een HEPA-filter dat 99,97% van de deeltjes in de lucht verwijdert, waaronder huisstofmijt, pollen en huidschilfers van huisdieren.

Bovendien heeft de Therapy Air een ionisator die rook, bacteriën en virussen uit de lucht helpt absorberen en verwijderen. U kunt dus rustig ademhalen, wetende dat uw lucht schoon en gezond is.

2. Hoe werkt het? HEPA filter

luchtreinigers worden steeds populairder nu mensen zich meer bewust worden van het belang van de luchtkwaliteit binnenshuis. In deze luchtreinigers worden vaak HEPA-filters gebruikt, maar veel mensen weten niet hoe ze werken. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air, en deze filters zijn ontworpen om 99,97% van de deeltjes van 0,3 micron of groter te verwijderen uit de lucht die erdoor stroomt.

HEPA-filters werken door deeltjes op te vangen in een netwerk van vezels wanneer de lucht door het filter stroomt. De vezels liggen zo dicht op elkaar dat zelfs zeer kleine deeltjes er niet doorheen kunnen. Daarom zijn HEPA-filters uiterst doeltreffend bij het verwijderen van allergenen, stof en andere verontreinigende stoffen uit de lucht.

3. Waarom zou u een luchtreiniger van Therapy Air gebruiken?

Op het gebied van luchtreinigers is Therapy Air de beste in de sector. Onze luchtreinigers zijn ontworpen om 99,9% van de deeltjes in de lucht te verwijderen, waardoor ze perfect zijn voor gebruik in huizen met allergieën of astma.

Bovendien zijn onze luchtreinigers fluisterstil, zodat u kunt genieten van schone lucht zonder dat u zich gestoord voelt. therapyair.com is ook 24/7 beschikbaar om al uw vragen over onze producten en diensten te beantwoorden. Dus als u op zoek bent naar een luchtreiniger die u schone, frisse lucht verschaft, kijk dan eens bij Therapy Air. Je zult niet teleurgesteld zijn!

4. De voordelen van het gebruik van een luchtreinigers-apparaat voor therapie in uw huis

De voordelen van het gebruik van een Therapy luchtreiniger in uw huis zijn legio. Als u last heeft van allergieën, astma of andere ademhalingsproblemen, kan een luchtreiniger helpen de kwaliteit van de lucht die u inademt te verbeteren.

Bovendien kunnen luchtreinigers helpen onaangename geuren uit uw huis te verwijderen. Een van de belangrijkste voordelen van een luchtreiniger is natuurlijk dat hij kan helpen het niveau van verontreinigende stoffen in uw huis te verlagen.

Door het niveau van verontreinigende stoffen in de lucht te verlagen, kunt u een gezondere omgeving voor uzelf en uw gezin creëren. Dus als u op zoek bent naar manieren om de luchtkwaliteit in uw huis te verbeteren, is een luchtreinigers-apparaat zeker het overwegen waard.

5. Wat zijn nog meer redenen om een luchtreinigers installatie voor uw huis aan te schaffen?

De meeste mensen weten dat luchtreinigers kunnen helpen stof, pollen en andere verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen. Er zijn echter nog veel meer voordelen verbonden aan het hebben van een luchtreiniger in uw huis. luchtreinigers kunnen bijvoorbeeld het gehalte aan vluchtige organische stoffen (VOS), die binnenshuis veel voorkomen en een aantal gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, helpen verminderen.

Bovendien kunnen luchtreinigers helpen de geuren in uw huis te verminderen, zodat het fris en schoon ruikt. Veel luchtreinigers zijn zelfs uitgerust met actieve koolfilters die speciaal ontworpen zijn om onaangename geurtjes te elimineren. Ten slotte kunnen luchtreinigers ook de kwaliteit van de ingeademde lucht helpen verbeteren door schadelijke bacteriën en virussen te verwijderen. Met zoveel voordelen,

6. Waarom is de Therapy Air luchtreiniger de beste keuze voor u en uw gezin?

Er zijn vele redenen om voor de luchtreiniger van Therapy Air in uw huis te kiezen. Eerst en vooral is het een van de meest doeltreffende luchtreinigers op de markt, die 99,97% van de deeltjes in de lucht tot 0,3 micron verwijdert. Dit omvat stof, pollen, schimmelsporen, rook en huidschilfers van huisdieren.

Bovendien heeft de Therapy Air een uniek 4-fasen filtersysteem dat bestaat uit een HEPA-filter, een actief koolfilter en een voorfilter. Dit systeem vangt alle verontreinigende stoffen in de binnenlucht op en verwijdert deze, zodat u schone en gezonde lucht kunt inademen. Dankzij de geavanceerde Whisper Drive-technologie is de Therapy Air ook nog eens bijzonder stil. En tenslotte, de Therapy Air

7. Hoe kunt u het beste uit uw Therapy luchtreiniger halen?

Het beste uit uw Therapy Air luchtreiniger halen is eenvoudig: zet hem aan en laat hem zijn werk doen. De luchtreiniger reinigt de lucht in uw huis stilletjes door pollen, stof en andere deeltjes uit de lucht te verwijderen. Bovendien kan de luchtreiniger van Therapy Air ook helpen huisgeurtjes te verminderen.

Zo kunnen u en uw gezin de hele dag genieten van frisse, schone lucht. Om optimaal profijt van de Therapy Air luchtreiniger te hebben, zet u hem gewoon aan en laat u hem zijn werk doen. Dankzij de krachtige zuiverende werking kunnen u en uw gezin rustig ademhalen in de wetenschap dat de lucht in uw huis schoon en gezond is.

8. Wat zijn de tips voor het gebruik van de Therapy luchtreiniger?

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn Therapy Air luchtreinigers ontworpen om een therapeutische ervaring te bieden. De onderneming biedt een brede waaier van modellen aan om aan verschillende behoeften te voldoen, maar alle producten hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken.

Een daarvan is dat ze actieve koolfilters gebruiken om onzuiverheden uit de lucht te verwijderen. Bovendien hebben ze allemaal een ingebouwde luchtbevochtiger om de lucht vochtig en comfortabel te houden.

Ten slotte hebben ze een ionisator die negatieve ionen produceert, waarvan is aangetoond dat ze de stemming en het algemene welzijn verbeteren. Hoewel er veel luchtreinigers op de markt zijn, biedt Therapy Air een unieke combinatie van kenmerken die haar producten ideaal maken voor wie een totaaloplossing zoekt.

ionisator
ionisator

Wat doet een ionisator?

Een ionisator is een apparaat dat gebruik maakt van elektrische velden om deeltjes in de lucht te ioniseren of op te laden. Dit proces kan helpen verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen, waardoor deze schoner en gezonder wordt. Ionisatoren worden vaak gebruikt in woningen en kantoren om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren, en ze zijn ook te vinden in sommige types luchtzuiveraars.

Wanneer deeltjes in de lucht geladen zijn, worden ze aangetrokken door oppervlakken zoals muren en vloeren. Dit kan helpen om verontreinigende stoffen op te vangen en te voorkomen dat ze door de lucht circuleren. Geladen deeltjes hebben ook meer kans om samen te kleven en te klonteren, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden uitgefilterd. Daarom kunnen ionisatoren een doeltreffende manier zijn om de lucht te zuiveren en de gezondheid van de luchtwegen te verbeteren.

Is ionisatie gezond?

De laatste jaren zijn luchtzuiveraars die gebruik maken van ionisatie steeds populairder geworden. Deze apparaten laten geladen deeltjes in de lucht vrijkomen, die zich vervolgens vasthechten aan verontreinigende stoffen zoals stof, rook en schimmelsporen. Het resultaat is schonere lucht die vrij is van schadelijke verontreinigende stoffen. Sommige deskundigen hebben echter hun bezorgdheid geuit over de gezondheidseffecten van ionisatie.

Een punt van zorg is dat geladen deeltjes op menselijke cellen kunnen inwerken op potentieel schadelijke manieren. Een ander punt van zorg is dat geïoniseerde lucht de groei van bacteriën en schimmels kan bevorderen. Daarom is het belangrijk de voor- en nadelen van ionisatie af te wegen alvorens tot aanschaf ervan over te gaan. Hoewel ionisatie enkele voordelen biedt, moet men zich bewust zijn van de mogelijke risico’s.

Hoe lucht ioniseren?

Luchtionisatoren zijn apparaten die negatieve ionen of elektronen in de lucht vrijlaten. Deze ionen binden zich aan stof-, schimmel-, pollen- en rookdeeltjes, waardoor ze zwaarder worden en op de grond vallen. Dit kan helpen de luchtkwaliteit te verbeteren en allergie symptomen te verminderen.

Luchtionisatoren kunnen worden gebruikt in combinatie met andere luchtzuiveraars, zoals HEPA-filters. Sommige toestellen gebruiken ozon om de lucht te ioniseren, maar dit kan schadelijk zijn voor de menselijke gezondheid. Om de lucht te ioniseren zonder ozon, zoekt u een luchtionisator die gebruik maakt van ultraviolet licht of een corona-ontlading. Deze apparaten zijn veilig in het gebruik en kunnen in elke kamer van het huis worden geplaatst.

ionisator
ionisator

Luchtreiniger Therapy Air