Huisstofmijt? Koop De Luchtreiniger Therapy Air ® – Prijs & Informatie

De Beste Luchtreiniger tegen Huisstofmijt : Zwitserse kwaliteit, nu in België!

Luchtreiniger: Prijsofferte? – In 7 Sec.:

Stap 1 van 2

Luchtreiniger Air Therapy prijs offerte

Luchtreiniger Air Therapy prijs offerte

.

.

Therapy Air ® ION: De beste luchtreiniger tegen huisstofmijt & huisstof in België

Hebt u last van één van de volgende problemen:

 • Huisstofmijt, huisstof, fijn stof;
 • Allergieën;
 • Rook en tabak geuren;
 • Neus, keel- en oogirritaties;
 • Astma;
 • Algemene luchtvervuiling

Maak dan zeker kennis met Therapy Air ®, een vernieuwde luchtreiniger uit Zwitserland, die nu ook verkrijgbaar is in België.

Deze ionisator/ luchtontreiniger is zowel geschikt voor particulier gebruik (uw woning of appartement, en dit voor alle ruimtes, inclusief uw huiskamer / living, de slaapkamers, de keuken, …) als professioneel gebruik (bv. uw onderneming, kindercrèche, tandartspraktijk, hotel, rookruimtes, kantoren, winkels, …).

De Therapy Air ® luchtreiniger is zeer gemakkelijk te (ver)plaatsen op de grond, of aan uw muur (systeem wordt voorzien). Ook de bediening is zeer eenvoudig! Vraag nu uw gratis offerte aan voor de Therapy Air ® ionisators / luchtreinigers, en maak zo kennis met de modellen, de prijzen, en alle bijhorende informatie.

Luchtreiniger prijs

Bekijk deze demonstratie video:

De Therapy Air luchtreiniger beschikt over maar liefst 5 unieke filters die elk hun werk doen: (1) een electro-statische filter, (2) een anti-bacterie filter, (3) een Hema filter (vooral voor rook / rooklucht, tabak en bacillen), (4) een anti-allergie filter (legionella, huisstofmijt bestrijden, fijnstof verwijderen), en (5) een Carbon filter (deodorant filter, om onaangename geuren te verwijderen).

In principe kan iedere ruimte onze Zwitserse lucht gebruiken, dit toestel bezorgt u de dezelfde luchtkwaliteit als vlak na een hevig onweer … Uniek en aangenaam. Aarzel niet om de beste luchtreiniger momenteel beschikbaar op de markt te kopen: Therapy Air ®.


Dit performante, hoogtechnologisch apparaat is zowel mooi als gebruiksvriendelijk. Het werkt op basis van een revolutionaire technologie om leefruimtes zuiver en veilig te houden.

huisstofmijt luchtreiniger

Luchtreiniger Therapy Air tegen huisstofmijt

De ultieme ademgevende innovatie – tegen huisstofmijt, fijn stof en allerlei allergieën

Therapy Air® IONISATOR is het product waar u op heeft gewacht. Therapy Air® ION werkt op natuurlijke wijze en is even multifunctioneel, even technologisch geavanceerd, even stijlvol als eenvoudig in het gebruik. Het laat u toe te genieten van pure, frisse lucht zoals in een bos rondom u.

Luchtreiniger Therapy Air tegen huisstofmijt

Luchtreiniger Therapy Air tegen huisstofmijt


De beste ionisator met de beste resultaten (ionisatie) | fijn stof

Onderzoekers, experts en ingenieurs van Zepter International hebben voor u een echt innovatief apparaat ontworpen en gebouwd.

Deze toepassing maakt gebruik van zeer geavanceerde technologie die weerstand biedt aan bedreigingen aan uw ademhaling en gezondheid. Een van de belangrijkste kenmerken van Therapy Air® ION is dat de onvoorstelbare kracht en technologie met behulp van een eenvoudige, rechtstreekse gebruikersinterface kan worden bediend. Uw voorkeuren kunnen worden geprogrammeerd met een simpele druk op de knop.

Therapy Air® IONISATOR is de ideale oplossing om leefruimtes zuiver en veilig te houden doordat het apparaat de lucht filtert, zuivert en verrijkt met negatieve ionen.

De werking van het faalveilige filtersysteem wordt nog verrijkt door het uitstoten van negatieve ionen.

Dit krachtige toestel bestaat uit:

– Een filtersysteem met vijf niveaus;
– Een ionisator;
– Die samenwerken om onvoorstelbaar zuivere, pure lucht te garanderen.

Heeft U interesse om deze luchtreiniger te kopen? Contacteer dan ons team met al uw vragen. De Therapy Air luchtreinigers zijn beschikbaar aan zeer interessante prijzen

Een luchtreiniger met 5 filters / ionisator: een unieke werking

De Zepter Therapy Air® ION is uitgerust met 5 verschillende luchtzuiverende filters:

 • Antistatische filter (Pre-Elektrostatische filter);
 • Antibacteriële filter (Medium filter);
 • HEPA-filter;
 • Anti-allergene filter (“AG Allergy Filter”);
 • Actieve koolfilter (“AC Deodorant Filter”).

Alle filters zitten in een speciale behuizing en passen samen waardoor ze één component vormen. De filters nemen weinig ruimte in beslag en kunnen eenvoudig worden vervangen.

Luchtreiniger Therapy Air tegen huisstofmijt

Ionisator

Ionisator – ionisatie

Alle luchtverontreinigende stoffen worden geëlimineerd als ze door de 5 filters gaan die werken als ondoordringbare barrières.

1. Een Anti-Statische Filter

(Pre-Elektrostatische filter) verwijdert grotere deeltjes stof, schimmel, haar, roos, haren van huisdieren, enz.

2. Een Anti-Bacteriële Filter

(Medium Filter) verwijdert de resterende kleine deeltjes stof, bacteriën groter dan 1 micron, pollen enz., en beschermt tevens de HEPA-filter ernaast.

3. Een HEPA Filter

(HEPA-Filter) elimineert de kleinste deeltjes van stof en tabaksrook / rooklucht terwijl de antibacteriële thiabendazool (een organische antibacteriële samenstelling) bacillen, schimmelsporen en ziektekiemen verwijdert en op die manier het risico op infectie vermijdt.

4. Een Anti-Allergene Filter

(“AG Allergy Filter”) is een mix van zilver, apatiet (een mineraal) en een antibacteriële stof die in hoofdzaak effectief is tegen de legionellabacteriën (Legionella bacillus) die vooral voor baby’s gevaarlijk zijn. De filter bevat een extract van Ginkgo Biloba-bladeren die heel effectief werken bij astma, longziekten en circulatieproblemen, alsook om de oorzaken van allergieën, griepvirussen en bacteriën te bestrijden en te verwijderen. Denk ook maar aan huisstofmijt, huisstof, fijnstof allergie, …

5. Een ‘Actieve Kool’ Filter

(“AC Deodorant Filter”) elimineert onaangename geurtjes van voedsel, giftige gassen en andere geuren dankzij de sterk absorberende eigenschappen.

Deze speciale filters zijn ondoordringbaar voor luchtverontreinigende stoffen en laten enkel volledig zuivere lucht door. Gereinigde lucht komt in de module met de ingebouwde ionisator (ionisatie) terecht en wordt daar verrijkt met negatieve ionen.

Meer weten over deze luchtreiniger, de prijs, de werking, de voordelen, … Aarzel niet en contacteer ons expert team van luchtreinigers.

De zuiverende werking van de beste luchtreiniger, tegen fijn stof of huisstofmijt

Stil en doeltreffend: de Therapy Air® ION bestaat uit geavanceerde mechanismen en speciale, unieke onderdelen die een relatief eenvoudige werking toelaten:

 • De ventilator zuigt lucht uit de ruimte en kanaliseert deze naar het filtersysteem;
 • De gezuiverde lucht loopt dan door de ionisator en wordt verrijkt met negatieve ionen;
 • Als de concentratie negatieve ionen hoog genoeg is, worden de negatieve ionen en de positief geladen stof- en microbiologische deeltjes die in de lucht zweven tot elkaar aangetrokken;
 • De stofdeeltjes worden zwaarder en worden volledig geëlimineerd door het Therapy Air® ION filtersysteem voor ze op de grond vallen;
 • De gezuiverde lucht wordt dan verspreid in de omgeving.

Over Gezondheid

Dagelijkse risicofactoren

Luchtreiniger Therapy Air tegen huisstofmijt

De vooruitgang en technologie hebben onze levens veel verbeterd, maar met enkele ernstige gevolgen:

 • Onze omgeving lokt steeds meer ziekten uit;
 • Onze huizen zijn doordrongen van stof, allergenen, irriterende stoffen, chemicaliën en tabaksrook;
 • Het EPA (“Environment Pollution Agency”) heeft het “Sick Building-syndroom” ontdekt, dit is een griepachtige chronische aandoening waar vooral mensen aan gevoelig zijn die wonen in moderne gebouwen die bestaan uit goedkope kunstmaterialen die toxische stoffen afscheiden;
 • Luchtvervuiling (natuurlijke en door de mens veroorzaakt): elk jaar worden miljarden tonnen stof in de atmosfeer uitgestoten, meegevoerd door luchtstromen en zo verspreid over heel de planeet;
 • Binnenshuis zijn de waarden van toxische stoffen in de lucht 40 tot 100% hoger dan buitenshuis. De belangrijkste redenen hiervoor zijn huisstof / fijnstof, allergenen en irriterende stoffen, gifstoffen door verdampte detergenten en chemicaliën, tabaksrook, rooklucht, roet, verbrandingsrook en onaangename geurtjes;
 • Allergieën worden steeds vaker veroorzaakt door huisstof, fijnstof, mijten (huisstofmijten), schimmel, pollen, insecten, enz.;
 • Irritaties, luchtwegaandoeningen en hartaandoeningen, kanker worden veroorzaakt door passief roken, voornamelijk bij kinderen.

Eén mens alleen kan deze wereldwijde problematiek niet veranderen, maar hij kan wel zichzelf en zijn familie helpen.

De meest effectieve en meest actuele oplossing is Therapy Air® ION, het revolutionaire en krachtige toestel, zonder bijwerkingen, ontworpen door Zepter in Zwitserland.

Ontvang gratis meer informatie over de prijs, de werking, de voordelen, waarom het nuttig is deze ionisator / luchtreiniger te kopen, en zoveel meer …

Een Luchtreiniger Kopen? Hier Prijsofferte >

Luchtreiniger prijs

10 voordelen van het gebruik van een luchtreiniger om huisstofmijt te bestrijden.

Huisstofmijten zijn kleine beestjes die gedijen in warme, vochtige omgevingen. Ze kunnen worden aangetroffen in kussens, matrassen, tapijten en meubilair. Huisstofmijt is een belangrijke oorzaak van astma en allergieën. Een luchtreiniger kan helpen het aantal huisstofmijten in uw huis te verminderen. Hier zijn 10 voordelen van het gebruik van een luchtreiniger om huisstofmijt te bestrijden:

1. Luchtreinigers verwijderen stofmijten uit de lucht.

Luchtreinigers zijn een populaire manier om de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren, en niet zonder reden. Ze kunnen een hele reeks verontreinigende stoffen uit de lucht verwijderen, waaronder huisstofmijt, pollen en huidschilfers van huisdieren. Huisstofmijten zijn kleine beestjes die gedijen in stoffige omgevingen. Ze zijn een belangrijke oorzaak van allergieën en astma en kunnen symptomen veroorzaken zoals niezen, tranende ogen en ademhalingsmoeilijkheden.

Een luchtreiniger kan helpen het aantal huisstofmijten te verminderen, waardoor het gemakkelijker wordt om te ademen en het risico op allergische reacties afneemt. Bovendien kunnen luchtreinigers ook helpen andere verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen, zodat u schonere, gezondere lucht kunt inademen.

2. Luchtreinigers kunnen helpen het aantal huisstofmijten in uw huis te verminderen.

Huisstofmijten zijn kleine beestjes die gedijen in stoffige omgevingen. Hun aanwezigheid in huis kan een aanzienlijke invloed hebben op uw gezondheid. Een manier om het aantal huisstofmijten te verminderen is het gebruik van een luchtreiniger. Luchtreinigers laten de lucht circuleren door een filter dat huisstofmijt en andere allergenen opvangt.

Dit kan bijdragen tot een gezondere omgeving in uw huis en vermindert ook de behoefte aan schoonmaken. Als u aan allergieën of astma lijdt, kan een luchtzuiveringsinstallatie een waardevolle toevoeging aan uw huis zijn.

3. Luchtreinigers kunnen helpen de hoeveelheid huisstofmijt allergenen in de lucht te verminderen.

Huisstofmijten komen vaak voor in beddengoed, tapijten en gestoffeerde meubelen en voeden zich met de dode huidcellen die mensen elke dag afwerpen. Voor veel mensen zijn huisstofmijten een kleine ergernis. Voor mensen met een allergie of astma kunnen ze echter een ernstig probleem vormen.

Huisstofmijt allergenen zijn een van de meest voorkomende oorzaken van astma-aanvallen, en ze kunnen ook niezen, hoesten en tranende ogen veroorzaken. luchtreinigers kunnen de hoeveelheid huisstofmijt allergenen in de lucht helpen verminderen door ze in het filter op te vangen. Dit kan een veiliger omgeving creëren voor mensen met huisstofmijt allergieën en astma.

4. Luchtreinigers kunnen helpen het aantal huisstofmijten in uw bed te verminderen.

Hoewel huisstofmijten niet schadelijk zijn voor de mens, kan hun aanwezigheid allergieën en ademhalingsproblemen veroorzaken. Een manier om het aantal huisstofmijten in uw bed te verminderen is het gebruik van een luchtreiniger. luchtreinigers werken door stofdeeltjes en andere allergenen in een filter op te vangen.

Dit kan helpen om een comfortabelere omgeving te creëren voor mensen met huisstofmijt allergieën. Bovendien kan regelmatig schoonmaken en stofzuigen helpen om het aantal huisstofmijten in uw bed te verminderen.

5. Luchtreinigers kunnen helpen het aantal stofmijten in uw tapijt te verminderen.

Huisstofmijten voeden zich met dode huidcellen en hun afvalproducten kunnen allergieën en astma-aanvallen uitlokken. De meeste mensen zijn zich er niet eens van bewust dat ze huisstofmijt in huis hebben, maar deze beestjes kunnen in elk type tapijt voorkomen.

Een luchtreiniger kan helpen huisstofmijten uit uw tapijt te verwijderen door ze in het filter op te vangen. Bovendien kan regelmatig stofzuigen met een stofzuiger van goede kwaliteit helpen het aantal huisstofmijten te verminderen.

6. Luchtreinigers kunnen helpen het aantal huisstofmijten in uw meubels te verminderen.

Huisstofmijten zijn kleine beestjes die gedijen in vuile omgevingen. Ze worden vaak aangetroffen in meubels, tapijten en beddengoed, waar ze zich voeden met de dode huidcellen die ons lichaam afgeeft. Huisstofmijt kan een hele reeks symptomen veroorzaken, waaronder niezen, hoesten en een loopneus.

Hoewel het onmogelijk is om huisstofmijt volledig uit uw huis te bannen, zijn er enkele maatregelen die u kunt nemen om hun populatie te verminderen. Een van de meest effectieve manieren is het gebruik van een luchtreiniger. luchtreinigers helpen huisstofmijt en andere allergenen uit de lucht te verwijderen, waardoor het gemakkelijker wordt om in te ademen en de kans op allergische reacties afneemt.

7. Luchtreinigers kunnen de hoeveelheid stofmijt allergenen in uw huis helpen verminderen.

Luchtreinigers vangen stofdeeltjes op in een filter en verwijderen ze uit de lucht voordat ze zich kunnen afzetten op oppervlakken of ingeademd kunnen worden. Bovendien zenden sommige luchtreinigers ook negatieve ionen uit die kunnen helpen het aantal huisstofmijten in uw huis te verminderen.

8. Luchtreinigers kunnen de symptomen van huisstofmijt allergieën helpen verlichten.

Niet alleen helpen ze schadelijke verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen, maar ze kunnen ook helpen de symptomen van huisstofmijt allergieën te verminderen. Huisstofmijten zijn kleine beestjes die goed gedijen in warme, vochtige omgevingen, en hun uitwerpselen kunnen een reeks allergische reacties teweegbrengen, waaronder niezen, hoesten en tranende ogen.

Een luchtreiniger kan helpen huisstofmijt uit de lucht te verwijderen, waardoor mensen met een allergie verlichting krijgen. Bovendien kunnen luchtreinigers ook helpen om andere allergenen zoals pollen en huidschilfers van huisdieren te verwijderen.

9. Luchtreinigers kunnen het risico op astma-aanvallen door huisstofmijt helpen verminderen.

Luchtreinigers kunnen het risico op astma-aanvallen door huisstofmijt helpen verminderen door de mijten uit de lucht te verwijderen. De meest doeltreffende luchtreinigers gebruiken een combinatie van filters om zowel de mijten als hun uitwerpselen te verwijderen en te voorkomen dat ze worden ingeademd door mensen met huisstofmijt allergieën.

Bovendien kunnen luchtreinigers ook helpen om de algemene luchtverontreiniging binnenshuis te verminderen, die astma symptomen kan verergeren. Door te investeren in een luchtreiniger kunt u een gezonder binnenklimaat creëren voor u en uw gezin.

10. Luchtreinigers kunnen de kwaliteit van de lucht in uw huis helpen verbeteren.

De kwaliteit van de lucht die u inademt, kan van grote invloed zijn op uw gezondheid. Verontreinigende stoffen zoals stof, rook en chemicaliën kunnen een reeks ademhalingsproblemen veroorzaken, van allergieën tot astma. Bovendien wordt binnenluchtverontreiniging in verband gebracht met kanker, hartziekten en andere ernstige gezondheidsaandoeningen.

Een manier om de kwaliteit van de lucht in uw huis te verbeteren is het gebruik van een luchtzuiveringsinstallatie. luchtreinigers vangen verontreinigende stoffen op in een filter of ioniseren ze zodat ze te zwaar zijn om in de lucht te blijven. Op die manier kunnen zij het niveau van schadelijke deeltjes in de lucht aanzienlijk verlagen en de lucht veiliger maken om in te ademen.

Ook interesse in infraroodsauna? De beste infraroodsauna’s in België vind je bij X-Trend

huisstofmijt
huisstofmijt

Welke luchtreiniger voor mensen met een allergie?

Iedereen die aan allergieën lijdt, weet dat ze heel vervelend kunnen zijn. Een loopneus, tranende ogen en niezen zijn slechts enkele van de symptomen die het dagelijkse leven tot een echte uitdaging kunnen maken. Gelukkig zijn er een aantal luchtzuiveraars op de markt die deze symptomen kunnen helpen verlichten. Bij het kiezen van een luchtreiniger voor mensen met een allergie, is het belangrijk er een te kiezen met een hoge CADR waarde.

De CADR-waarde is een maatstaf voor het vermogen van een luchtreiniger om allergenen uit de lucht te verwijderen, en modellen met hogere waarden kunnen effectiever zijn in het verminderen van symptomen. Bovendien is het belangrijk een luchtreiniger te kiezen met veilige en efficiënte filters. HEPA-filters worden vaak beschouwd als de beste optie voor mensen met een allergie, omdat ze zelfs de kleinste deeltjes uit de lucht kunnen verwijderen.

Welke luchtreiniger voor huisstofmijt?

Huisstofmijten zijn kleine beestjes die gedijen in warme, vochtige omgevingen. Ze voeden zich met dode huidcellen en zijn een veel voorkomende oorzaak van astma en allergieën. Als u last heeft van huisstofmijt allergieën, weet u hoe belangrijk het is om uw huis vrij te houden van dit kleine ongedierte. Maar hoe kies je de juiste luchtreiniger voor huisstofmijt?

Bij de keuze van een luchtreiniger voor huisstofmijt moet met een aantal zaken rekening worden gehouden. Ten eerste, zoek naar een luchtreiniger met een hoge CADR rating. Dit betekent dat de luchtreiniger de in de lucht zwevende deeltjes effectief verwijdert. Ten tweede moet u kiezen voor een luchtreiniger met een HEPA filter. HEPA-filters zijn ontworpen om zelfs de kleinste deeltjes, waaronder stofmijten, op te vangen. Zorg er ten slotte voor dat de luchtreiniger die u kiest geschikt is voor gebruik in een huis met huisdieren.

Sommige luchtreinigers gebruiken UV-licht om huisstofmijt te doden, maar dit kan schadelijk zijn voor huisdieren.
Als het op huisstofmijtallergie aankomt, is de beste verdediging een goede aanval. Een luchtzuiveraar kan helpen deze kleine wezentjes uit uw huis te verwijderen, waardoor u en uw gezin zich comfortabeler voelen.

Wat is de beste luchtreiniger?

Er zijn een aantal factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van een luchtreiniger, zoals de specifieke behoeften van de persoon die hem gebruikt, de grootte van de kamer en de mate van vervuiling. Mensen met allergieën hebben bijvoorbeeld een luchtreiniger nodig die speciaal ontworpen is om pollen en andere allergenen uit de lucht te verwijderen.

Wie in gebieden met veel luchtverontreiniging woont, heeft wellicht een krachtigere luchtreiniger nodig die deeltjes uit de lucht kan verwijderen. Welke luchtreiniger het beste is voor een individu hangt uiteindelijk af van zijn specifieke behoeften en situatie.

Er zijn echter enkele kenmerken die alle goede luchtreinigers gemeen hebben, zoals hoge CADR-waarden, goedkope filters en een laag geluidsniveau. Door met deze factoren rekening te houden, kan iedereen een luchtreiniger vinden die aan zijn behoeften voldoet.

Een luchtzuiveraar kan een waardevolle aanvulling zijn op elk huis, vooral voor mensen die aan allergieën of astma lijden. Door allergenen, deeltjes en andere verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen, kan een luchtreiniger bijdragen tot een comfortabelere en gezondere omgeving.

Hoe kom ik van huisstofmijt af?

Veel mensen zijn verbaasd te horen dat huisstofmijten eigenlijk kleine beestjes zijn die gedijen in warme, vochtige omgevingen. Deze mijten voeden zich met dode huidcellen en worden vaak aangetroffen in beddengoed, gestoffeerde meubelen en tapijten. Hoewel ze niet schadelijk zijn voor de mens, kunnen ze bij sommige mensen een allergische reactie veroorzaken.

Als u vermoedt dat u huisstofmijt in huis heeft, kunt u een aantal dingen doen om er vanaf te komen. Ten eerste moet u regelmatig stofzuigen om alle voedselbronnen voor de mijten te verwijderen. Ook beddengoed en gestoffeerde meubelen moet u om de één à twee weken in heet water wassen. En ten slotte moet u een luchtreiniger aankopen die de lucht in uw huis ververst.

Welke luchtreiniger of luchtbevochtiger is beter?

Luchtzuiveraars en luchtbevochtigers hebben beide hun voor- en nadelen, dus het komt echt op uw individuele behoeften aan. Als u in een gebied met veel smog of andere luchtverontreiniging woont, kan een luchtzuiveringsinstallatie een goede manier zijn om schadelijke deeltjes uit de lucht te verwijderen.

Aan de andere kant, als u in een droog klimaat woont of last heeft van allergieën, kan een luchtbevochtiger vocht aan de lucht toevoegen en de symptomen verlichten. Om te beslissen welk type apparaat voor u geschikt is, kunt u het beste een deskundige raadplegen of wat onderzoek doen om uit te vinden welk type het beste is voor uw specifieke situatie.

Wat is de beste plaats om een luchtreiniger te plaatsen?

Veel mensen zijn verbaasd te horen dat de beste plaats voor een luchtreiniger niet in de woonkamer of slaapkamer is, maar in de keuken. De keuken is een van de drukste ruimten in huis, en het is ook de plaats waar veel luchtverontreinigende stoffen worden geproduceerd: Kookdampen, rook van het fornuis en zelfs schoonmaakmiddelen kunnen bijdragen tot de luchtverontreiniging binnenshuis.

Door een luchtzuiveringsinstallatie in de keuken te installeren, kunt u helpen deze verontreinigende stoffen uit de lucht te verwijderen voordat ze zich door het hele huis kunnen verspreiden. Bovendien zorgt de luchtzuiveraar ervoor dat uw keuken fris en schoon blijft ruiken.

huisstofmijt
Huisstofmijt

Luchtreiniger Therapy Air